Reisenthel

Toiletbag Xtra Large Bandana Blue

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Breedte 28 cm
Diepte 10 cm
Doelgroep Volwassenen
Duurzaamheid Gerecycled
Hoogte 25 cm
Kleur hardware Blauw
Materiaal RPET
Merk Reisenthel
Merk kleurnaam Bandana Blue
Merk product code WO4100
Opberg opties 1 open binnenvak, 2 binnenvakken met ritssluiting
Type sluiting Ritssluiting
Volume 4 l

Op zoek naar een ruime toilettas die perfect is voor al je make-upbenodigdheden? Dan is de Toiletbag Xtra Large van Reisenthel precies wat je nodig hebt. Deze toilettas behoort tot de categorie Make-up tasjes en heeft een indrukwekkende capaciteit van 4 liter.

Met een breedte van 28 cm, een diepte van 10 cm en een hoogte van 25 cm biedt deze toilettas voldoende ruimte voor al je favoriete make-upproducten. Het duurzame materiaal van RPET zorgt ervoor dat deze tas niet alleen functioneel is, maar ook milieuvriendelijk. Gemaakt van gerecyclede materialen, draag je met deze toilettas ook bij aan een duurzamere wereld.

De Toiletbag Xtra Large is uitgerust met een handige ritssluiting, waardoor je je spullen veilig kunt opbergen. Daarnaast heeft deze tas een blauwe kleur hardware, wat een stijlvolle en trendy uitstraling geeft. Het merk Reisenthel staat bekend om zijn kwaliteit en functionaliteit, en met de kleurnaam "Bandana Blue" voegt deze toilettas ook nog eens een vleugje persoonlijkheid toe aan je reisaccessoires.

Wat betreft opbergmogelijkheden, biedt de Toiletbag Xtra Large verschillende opties. Met één open binnenvak en twee binnenvakken met ritssluiting kun je je make-up georganiseerd en gemakkelijk toegankelijk houden. Of je nu op reis bent of gewoon je dagelijkse make-uproutine wilt organiseren, deze toilettas heeft alles wat je nodig hebt.

Wacht niet langer en upgrade je make-uptas met de Toiletbag Xtra Large van Reisenthel. Met zijn ruime capaciteit, duurzame materialen en stijlvolle design is deze toilettas een must-have voor elke volwassene die van mode en functionaliteit houdt.

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies