Reisenthel

Toiletbag Twist Blue

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Breedte 23 cm
Diepte 10 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 20 cm
Materiaal Polyester
Merk Reisenthel
Merk kleurnaam Twist Blue
Opberg opties 2 binnenvakken met ritssluiting, 4 open binnenvakken
Type sluiting Ritssluiting
Volume 3 l

Op zoek naar een praktische en stijlvolle toilettas? Dan is de Toiletbag van Reisenthel perfect voor jou! Deze make-up tas behoort tot de categorie "Make-up tasjes" en heeft een afmeting van 23 cm breed, 10 cm diep en 20 cm hoog. Met een inhoud van 3 liter biedt deze tas voldoende ruimte voor al jouw essentiële toiletartikelen.

De Toiletbag is gemaakt van duurzaam polyester materiaal, waardoor hij lang meegaat en gemakkelijk schoon te maken is. Het merk Reisenthel staat bekend om zijn kwaliteit en functionaliteit, en deze toilettas is daar geen uitzondering op. Met zijn Twist Blue kleur voegt hij ook nog eens een vleugje stijl toe aan je reisuitrusting.

Wat deze toilettas echt onderscheidt, zijn de handige opbergmogelijkheden. Hij heeft 2 binnenvakken met ritssluiting, ideaal voor het veilig opbergen van kleine items zoals sieraden of medicijnen. Daarnaast zijn er 4 open binnenvakken waar je gemakkelijk bij kunt, perfect voor het organiseren van je make-up en toiletartikelen.

De Toiletbag sluit met een stevige ritssluiting, zodat al je spullen veilig opgeborgen blijven tijdens het reizen. Of je nu op vakantie gaat, een weekendje weg bent of gewoon je dagelijkse make-up wilt organiseren, deze toilettas is een must-have accessoire voor volwassenen.

Wacht niet langer en bestel nu jouw Toiletbag van Reisenthel in de kleur Twist Blue. Met deze praktische en trendy make-up tas ben je altijd goed georganiseerd en klaar voor elke reis!

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies