Filters

11 producten

11 producten

Het motto van Carrera is dat er geen beloning bestaat zonder risico. Maar wij verzekeren dat jij met een Carrera zonnebril niets riskeert. Deze modellen zijn ontworpen voor degenen die wel houden van een uitdaging. Ook weerspiegelen de zonnebrillen de passie voor sport en veiligheid en beschermen jouw ogen tegen het felle zonlicht. Benieuwd naar de gehele collectie zonnebrillen van Carrera? Neem dan snel een kijkje!

Carrera is synoniem voor pioneerend design en uitstekende kwaliteit. Carrera is sinds 1956 een merk dat een statement maakt voor mensen die volgens hun eigen regels leven, zichzelf voortdurend uitdagen en trots het leven tegemoet gaan door zich los te koppelen van de menigte.

In de zonnebrillen van Carrera wordt de passie voor sport en veiligheid weerspiegeld. In 1956 vernoemde ontwerper Wilhelm Anger zijn brillen naar de meest uitdagende autorace in die periode: de Carrera Panamericana. Het merk specialiseerde zich in het maken van sportbrillen en breidde deze lijn een periode later uit met brillen. De eerste grote bekendheid van het merk was in 1977 met de lancering van de zonnebrillen van Carrera.

Een van de bekendste modellen van Carrera zijn de Champion modellen. Kijkend naar deze lijn, werkt Carrera aan een veelbelovende toekomst. De New Champion brillen zijn al jaren een hit als het gaat om zonnebrillen. De zonnebrillen van Carrera zitten niet alleen perfect op het hoofd, maar beschermen ook de ogen tegen het felle zonlicht. Naast dat ze praktisch en functioneel zijn, ogen de zonnebrillen ook zeker sportief en modern. En dat is uiteraard waar we naar op zoek zijn tijdens de zoektocht naar de juiste zonnebril!


Collectie zonnebrillen

Carrera zonnebrillen zijn de perfecte items voor een geraffineerde en gepolijste look met een uitdagend randje. Ben je gek op zonnebrillen die hip en trendy zijn? Dan zit je hier zeker aan het juiste adres. Je vindt hier de mooiste design uitgevoerde modellen van de beste hightech materialen. Van ronde tot vierkante vormen, vind jij hier alles waar je naar op zoek bent.

Wilhelm Anger ging altijd op zoek naar de uiterste grenzen, niet alleen van het avontuur maar ook prestatie, leidde dit tot de ontwikkeling van Optyl. Dit gepatenteerde materiaal is niet alleen vederlicht, maar ook extreem duurzaam, terwijl het model flexibel blijft zitten en zich vormt naar jouw gezicht. De gekleurde en gefilterde glazen worden precies aangepast naar de mooiste en sterkste monturen. De Carrera zonnebrillen geven jou de beste bescherming in ultieme stijl.


Bestel jouw Carrera zonnebril online

Heb je een favoriete Carrera zonnebril op het oog? Wacht dan niet langer en bestel deze eenvoudig en snel bij ons in de webshop. Wij gaan direct met jouw bestelling aan de slag zodat je zo snel mogelijk kunt schitteren met jouw nieuwe zonnebril.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies