Fossil

3091/S Black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Doelgroep Heren
Kleur lens Zwart
Materiaal Kunststof
Materiaal lens Kunststof
Materiaal montuur Kunststof
Materiaal pootjes Plastic
Merk Fossil
Merk kleurnaam Black
Merk product code 3091/S
Type montuur Volledig omrand
Uv bescherming 100%, Ja
Vorm Vierkant

Op zoek naar een stijlvolle zonnebril voor heren? Dan is de 3091/S van Fossil de perfecte keuze voor jou. Deze zonnebril behoort tot de categorie Zonnebrillen en heeft een aantal geweldige kenmerken die je zeker zullen bevallen.

De 3091/S heeft een vierkante vorm, wat zorgt voor een trendy en moderne uitstraling. Het volledig omrande montuur geeft de zonnebril een stoere look die perfect past bij elke gelegenheid.

De lens van deze zonnebril is zwart van kleur, wat niet alleen zorgt voor een strakke uitstraling, maar ook voor een uitstekende bescherming tegen schadelijke UV-stralen. Met 100% UV-bescherming ben je verzekerd van optimale oogbescherming, zelfs op de zonnigste dagen.

De 3091/S is gemaakt van hoogwaardig kunststof, zowel voor het montuur als de lens. Dit materiaal zorgt voor duurzaamheid en comfort, zodat je de zonnebril de hele dag kunt dragen zonder ongemak.

De pootjes van deze zonnebril zijn gemaakt van plastic, wat zorgt voor een lichtgewicht en comfortabele pasvorm. Je zult nauwelijks merken dat je de 3091/S draagt, zelfs na urenlang gebruik.

Deze zonnebril wordt geleverd door het bekende merk Fossil, dat bekend staat om zijn kwaliteit en stijlvolle ontwerpen. De kleurnaam van deze specifieke bril is Black, wat perfect past bij elke outfit en elke gelegenheid.

Met de 3091/S van Fossil ben je verzekerd van een trendy en functionele zonnebril. Bestel vandaag nog en geniet van de stijl en bescherming die deze bril te bieden heeft!

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies