Guess

GU6959 gold/other / gradient brown

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Doelgroep Volwassenen
Kleur lens Bruin
Materiaal Metaal
Materiaal lens Kunststof
Materiaal montuur Metaal
Materiaal pootjes Metaal
Merk Guess
Merk kleurnaam gold/other / gradient brown
Merk product code GU6959
Type montuur Volledig omrand
Uv bescherming 100%, Ja
Vorm Piloot

Op zoek naar een stijlvolle zonnebril die perfect is voor volwassenen? Dan is de GU6959 van Guess een uitstekende keuze. Deze zonnebril behoort tot de categorie Zonnebrillen en heeft een unieke mix van eigenschappen die hem onderscheiden van de rest.

De GU6959 heeft een prachtige bruine lens die niet alleen je ogen beschermt, maar ook een trendy uitstraling geeft. Het montuur is gemaakt van hoogwaardig metaal, wat zorgt voor duurzaamheid en een luxe uitstraling. De pootjes zijn ook gemaakt van metaal, waardoor de zonnebril stevig op je gezicht blijft zitten.

Guess, een bekend merk in de modewereld, heeft deze zonnebril ontworpen met oog voor detail. De kleurnaam van dit model is gold/other / gradient brown, wat een unieke en opvallende look creëert. De productcode van deze zonnebril is GU6959, waardoor je altijd precies weet welk model je hebt.

Het volledig omrande montuur van de GU6959 geeft een klassieke en tijdloze uitstraling. De pilootvorm van de zonnebril past bij verschillende gezichtsvormen en voegt een vleugje elegantie toe aan elke outfit.

Naast stijlvolle looks biedt de GU6959 ook uitstekende UV-bescherming. Met 100% UV-bescherming ben je beschermd tegen schadelijke stralen van de zon. Met deze zonnebril kun je genieten van de zon zonder je zorgen te maken over je ogen.

Al met al is de GU6959 van Guess de perfecte keuze voor volwassenen die op zoek zijn naar een trendy en beschermende zonnebril. Met zijn bruine lens, metalen montuur en pilootvorm is deze zonnebril een echte eyecatcher. Voeg een vleugje stijl toe aan je outfit en bescherm tegelijkertijd je ogen met deze geweldige zonnebril.

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies