Guess

GU7557 dark havana / gradient brown

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Doelgroep Volwassenen
Kleur lens Bruin
Materiaal Kunststof
Materiaal lens Kunststof
Materiaal montuur Kunststof
Materiaal pootjes Kunststof
Merk Guess
Merk kleurnaam dark havana / gradient brown
Merk product code GU7557
Type montuur Volledig omrand
Uv bescherming 100%, Ja
Vorm Rechthoekig

Op zoek naar een stijlvolle zonnebril die perfect bij jou past? Dan is de GU7557 van Guess een absolute must-have! Deze zonnebril behoort tot de categorie Zonnebrillen en is speciaal ontworpen voor volwassenen. Met zijn bruine lens en kunststof montuur straalt deze zonnebril klasse en elegantie uit.

Het montuur van de GU7557 is volledig omrand en heeft rechthoekige vormen, waardoor hij perfect past bij verschillende gezichtsvormen. Het gebruik van hoogwaardig kunststof als materiaal voor zowel de lens, het montuur als de pootjes zorgt voor duurzaamheid en comfort.

Guess, een gerenommeerd merk in de modewereld, heeft deze zonnebril voorzien van een donkerbruine kleur met een gradient bruine tint. Dit geeft de GU7557 een trendy en eigentijdse uitstraling. De merknaam "Guess" is subtiel verwerkt op de pootjes van de zonnebril, wat bijdraagt aan de exclusiviteit van het product.

Naast stijlvolle looks biedt de GU7557 ook optimale bescherming tegen schadelijke UV-stralen. Met 100% UV-bescherming ben je verzekerd van gezonde ogen, zelfs op de zonnigste dagen. Deze zonnebril is een combinatie van fashion en functionaliteit, waardoor hij perfect is voor dagelijks gebruik en diverse buitenactiviteiten.

Laat jezelf stralen met de GU7557 van Guess. Bestel nu en voeg deze prachtige zonnebril toe aan je collectie. Met zijn unieke design en hoogwaardige materialen is dit de perfecte accessoire om je outfit compleet te maken. Waar wacht je nog op?

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies