IKKI

Sam Brown gold

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Kleur lens Bruin
Materiaal Acetaat
Materiaal lens Kunststof
Materiaal montuur Acetaat
Materiaal pootjes Acetaat
Merk IKKI
Merk kleurnaam Brown gold
Type montuur Volledig omrand
Uv bescherming UV400
Vorm Rond

Maak kennis met Sam, de perfecte zonnebril voor dames die op zoek zijn naar stijl en bescherming. Met zijn bruine lenzen en volledig omrand montuur straalt Sam een tijdloze elegantie uit. Gemaakt van hoogwaardig acetaat, zowel voor het montuur als de pootjes, biedt deze zonnebril niet alleen een comfortabele pasvorm, maar ook duurzaamheid.

De kunststof lenzen van Sam zorgen voor een helder zicht en bieden UV400-bescherming, waardoor je ogen beschermd blijven tegen schadelijke zonnestralen. Of je nu op het strand bent, een terrasje pakt of een dagje gaat shoppen, met Sam ben je altijd goed beschermd en zie je er tegelijkertijd modieus uit.

Sam is ontworpen door het bekende merk IKKI en draagt de kleurnaam "Brown gold". Deze combinatie van kleuren geeft de zonnebril een luxe uitstraling en maakt hem gemakkelijk te combineren met verschillende outfits. Of je nu gaat voor een casual look of een meer formele stijl, Sam voegt altijd een vleugje glamour toe aan je outfit.

Met zijn ronde vorm is Sam een tijdloze klassieker die bij elk gezichtstype past. Of je nu een hoekig, ovaal of hartvormig gezicht hebt, deze zonnebril zal je gelaatstrekken flatteren en je look compleet maken. Laat je persoonlijkheid stralen en voeg Sam toe aan je collectie zonnebrillen.

Sam, de zonnebril voor dames die op zoek zijn naar stijl, bescherming en comfort. Met zijn hoogwaardige materialen, tijdloos design en UV400-bescherming is deze zonnebril een must-have accessoire voor elke fashionista. Bestel nu en maak een statement met Sam!

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies