IZIPIZI

#M Sun Quiet Green

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Doelgroep Volwassenen
Duurzaamheid Ecologisch
Keurmerken Certified B Corporation
Kleur lens Zwart
Materiaal lens Polycarbonaat
Materiaal montuur Kunststof
Materiaal pootjes Kunststof
Merk Izipizi
Merk kleurnaam Quiet Green
Type montuur Volledig omrand
Uv bescherming 100%, Ja
Vorm Rond

Ben je op zoek naar een stijlvolle zonnebril die perfect past bij volwassenen? Dan is de #M Sun van het merk Izipizi de ideale keuze voor jou. Deze zonnebril behoort tot de categorie Zonnebrillen en heeft een aantal geweldige eigenschappen die je zeker zullen aanspreken.

De #M Sun zonnebril is niet alleen modieus, maar ook ecologisch verantwoord. Het is gemaakt van duurzaam polycarbonaat materiaal, waardoor het een milieuvriendelijke keuze is. Bovendien is het merk Izipizi gecertificeerd als een B Corporation, wat betekent dat ze voldoen aan strenge normen op het gebied van sociale en ecologische prestaties.

Deze zonnebril heeft een volledig omrand montuur, wat zorgt voor een trendy en eigentijdse uitstraling. De kleur van de lens is zwart, wat zorgt voor een klassieke en veelzijdige look. De kunststof montuur en pootjes voegen niet alleen stijl toe, maar zorgen ook voor duurzaamheid en comfort.

Met 100% UV-bescherming hoef je je geen zorgen te maken over schadelijke stralen van de zon. De #M Sun biedt je de nodige bescherming, zodat je zorgeloos van de zon kunt genieten. De ronde vorm van de zonnebril geeft je een trendy en speelse uitstraling.

Als je op zoek bent naar een zonnebril die zowel stijlvol als milieuvriendelijk is, dan is de #M Sun van Izipizi de perfecte keuze. Met zijn ecologische duurzaamheid, gecertificeerde B Corporation-status en trendy design, zal deze zonnebril zeker een favoriet worden in je collectie.

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies