Filters

36 van 100 producten

Speciale prijs 41,30 Normale prijs 59,00

36 van 100 producten

Pagina

KOMONO is een stoer merk met kleurrijke zonnebrillen en horloges om een kleurinjectie te geven in een grijze wereld. KOMONO zit bovenop alle trends en biedt elk seizoen de meest geraffineerde, stijlvolle en vooral bruikbare accessoires. Heldere kleuren, prachtige patronen en functionaliteit worden perfect gecombineerd in de horloges en zonnebrillen van KOMONO. De wereld van KOMONO met diens retrofuturistische accessoires zullen alle zintuigen prikkelen. KOMONO kent geen beperkingen, regels of targets; alles kan, alles mag in het universum van KOMONO.

KOMONO is een merk waarbij reizen centraal staat. Een van de grotere voordelen van reizen is dat het de grenzen vervaagt. KOMONO staat hier immers ook voor; het vervagen van grenzen tussen twee extremen. De grens tussen klassiek en nieuw, de grens tussen design en fashion, tussen mannelijk en vrouwelijk, tussen minimalisme en kleur, tussen accessoires en lifestyle.

Dat KOMONO inspeelt op de huidige trends en die weet te vertalen naar stijlvolle en draagbare modellen, wordt maar weer eens bewezen door de KOMONO x Vlisco collectie. Vlisco, van Nederlandse bodem, staat bekend om haar fabricage van Afrikaanse stoffen. Deze kleurrijke dessins van hoogwaardige kwaliteit zijn verwerkt in de Winston en Estelle horloges, dus zowel voor hem als voor haar. Deze blikvangers mogen absoluut niet ontbreken aan de pols van de horlogeliefhebbers.

KOMONO blijft zichzelf herontdekken en dat is een droom die eeuwig door zal gaan. KOMONO; bereisd, vrolijk en gedurfd. Durf jij ook de grenzen te vervagen, join us at The Little Green Bag!


Zonnebrillen van KOMONO

Bij The Little Green Bag vind je de zonnebrillenvan KOMONO in diverse soorten, maten en kleuren. Met het uitgebreide aanbod aan zonnebrillen van KOMONO weet jij dat er altijd een item tussenzit die volledig past bij jouw eigen en unieke stijl. Zo heb je de klassieke modellen, maar ook echte statement brillen waar jij zeker deplan niet mee misslaat. De zonnebrillen zijn ook beschikbaar in leuke printjes en voor erg leuke prijsjes. Scoor jouw gave zonnebril voor de zomer én winter!


Horloges van KOMONO

Ook bij de horloges van KOMONO zit je aan het juiste adres. Een catchy item voor aan je pols en natuurlijk ook erg praktisch. Ook de modellen van de horloges verschillen van echte statement pieces tot klassieke en rustige modellen. De horlogebandjes vind je in rustige en subtiele kleuren, maar ook zeker in felle en opvallende varianten. Stijlvolle horloges die jouw outfit zeker compleet maken. De horloges worden geleverd in een bijpassende luxe bewaardoos van KOMONO. Zo weet jij dat je horloge altijd netjes en veilig opgeborgen blijft.


Bestel KOMONO online

Heb je een leuk item gevonden van KOMONO? Bestel jouw favoriete exemplaar dan online in onze webshop. We gaan direct met je bestelling aan de slag en zorgen ervoor dat het zo snel mogelijk bij jou wordt geleverd. Wil je Komono liever in het echt zien? Dat kan ook! De winkels staan klaar om jou te helpen.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies