Lil Atelier

Flores Sunglasses Lil Mocha Mousse

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Doelgroep Kinderen
Kleur lens Bruin
Materiaal lens Polycarbonaat
Materiaal montuur Gerecycled nylon
Materiaal pootjes Gerecycled nylon
Merk Lil Atelier
Merk kleurnaam Mocha Mousse
Merk product code 13213753
Type montuur Volledig omrand
Uv bescherming Ja, 100%
Vorm Rond

Op zoek naar een stijlvolle zonnebril voor kinderen? Dan zijn de Flores Sunglasses Lil van Lil Atelier de perfecte keuze. Deze zonnebril behoort tot de categorie Zonnebrillen en heeft een aantal unieke kenmerken die hem onderscheiden van de rest.

De Flores Sunglasses Lil heeft een prachtige bruine lens, gemaakt van hoogwaardig polycarbonaat. Dit materiaal zorgt niet alleen voor een helder zicht, maar biedt ook optimale bescherming tegen schadelijke UV-stralen. Met een UV-bescherming van 100% hoef je je geen zorgen te maken over de ogen van je kind.

Het montuur van deze zonnebril is gemaakt van gerecycled nylon, wat niet alleen duurzaam is, maar ook een trendy uitstraling geeft. De volledig omrande vorm van het montuur zorgt voor een klassieke en tijdloze look, perfect voor elke gelegenheid.

De pootjes van de Flores Sunglasses Lil zijn ook gemaakt van gerecycled nylon en bieden een comfortabele pasvorm. Je kind zal zich de hele dag door prettig voelen met deze zonnebril op.

De Flores Sunglasses Lil is onderdeel van de Mocha Mousse collectie van Lil Atelier. Met de merknaam en productcode 13213753 ben je verzekerd van een kwaliteitsproduct dat met zorg is ontworpen.

Of je kind nu op het strand speelt, in de stad rondloopt of op vakantie is, met de Flores Sunglasses Lil zal hij of zij er altijd modieus uitzien. Bestel vandaag nog deze trendy zonnebril en bescherm de ogen van je kind op een stijlvolle manier!

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies