MAX and Co

MO0041 Gold gradient brown

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Kleur lens Bruin
Materiaal Metaal
Materiaal lens Glas
Materiaal pootjes Metaal
Merk Max and Co
Merk kleurnaam Gold gradient brown
Merk product code MO0041
Type montuur Volledig omrand
Uv bescherming UV400
Vorm Rond

Ben je op zoek naar een stijlvolle zonnebril die perfect bij jouw outfit past? Dan is de MO0041 van Max and Co echt iets voor jou! Deze zonnebril behoort tot de categorie Zonnebrillen en is speciaal ontworpen voor dames. Met zijn bruine glazen en gouden gradient bruine montuur straalt deze zonnebril pure klasse uit.

De MO0041 is gemaakt van hoogwaardig metaal, zowel voor het montuur als de pootjes. Dit zorgt niet alleen voor een stevige constructie, maar geeft de zonnebril ook een luxe uitstraling. De glazen zijn gemaakt van glas, wat zorgt voor een helder en scherp zicht. Daarnaast biedt deze zonnebril UV400-bescherming, waardoor je ogen optimaal beschermd zijn tegen schadelijke UV-stralen.

Wat deze zonnebril extra bijzonder maakt, is het volledig omrande montuur. Dit geeft de bril een unieke en trendy uitstraling. De ronde vorm van de glazen zorgt voor een speels en modieus effect. Of je nu naar het strand gaat, een festival bezoekt of gewoon een dagje gaat shoppen, met de MO0041 maak je gegarandeerd een fashion statement.

Met zijn merknaam Max and Co en productcode MO0041 ben je verzekerd van een kwaliteitsproduct. Deze zonnebril is niet alleen een praktisch accessoire, maar ook een fashion item waarmee je jouw persoonlijke stijl kunt laten zien. Dus waar wacht je nog op? Bestel nu de MO0041 en geniet van de perfecte combinatie van stijl en functionaliteit!

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies