Filters

6 producten

6 producten

MAX&Co is onderdeel van de grote mode wereldketen Max Mara. Kwaliteit, originaliteit en veelzijdigheid zijn de belangrijkste kenmerken van MAX&Co en hier houden ze altijd rekening mee met het ontwerpen van nieuwe items. Het merk is daarnaast één van de meest toonaangevende, hedendaagse fashion brands. Wereldwijd is MAX&Co favoriet in de garderobe van stijlvolle vrouwen.

Altijd was MAX&Co aanwezig bij culture veranderingen en evolueerde het merk mee qua stijl: generatie na generatie. Dit is een uitermate, knappe prestatie van het merk. Maar wat is dan het geheim van deze blijvende populariteit? Dat is de inspirerende toewijding van het merk om vrouwen er op hun best uit te laten zien bij elke gelegenheid. MAX&Co is continue bezig om mode-items te maken die de vrouwelijkheid naar boven halen en alle vrouwen er klassenvol uit laten zien middels kwalitatief hoogwaardige producten.


Zonnebrillen van MAX&Co

Het MAX&Co logo dat rechte lijnen (MAX) afwisselt met gebogen lijnen (&Co), komt terug in het nieuwe ontwerp van de MAX&Co brillencollectie. Deze collectie is gedurfd en vrouwelijk, maar sowieso altijd prettig om te dragen. De monturen van de zonnebrillen zijn verrassende creaties van vorm, kleuren en materialen. De collectie is bedoeld voor vrouwen die op zoek zijn naar kwaliteit, design en innovatie. Elke zonnebril heeft een andere uitstraling en zorgt ervoor dat jouw outfit helemaal afgemaakt wordt. De MAX&Co zonnebrillen zijn eye-catchers voor iedereen en maken jouw look op-en-top fashionable.


Laat jouw identiteit zien

Het gave aan de zonnebrillen is dat elk montuur een eigen uitstraling creëert. Zonnebrillen horen jouw identiteit uit te stralen en dat is wat de zonnebrillen van MAX&Co zeker doen. Ga je bijvoorbeeld voor de Plastic Sun Glasses of de Injected Sun Glasses? Dan kies je voor trendy, comfort en vrouwelijkheid! Dit model zonnebrillen zijn gemaakt van plastic en zijn hiermee super gebruiksvriendelijk. Naast dat je deze gemakkelijk kunt schoonmaken en vastgrijpen, zijn ze ook ideaal om in je haar te zetten wanneer je de zonnebril even af wilt doen. De pootjes en vleugeltjes bij de neus, die gemaakt zijn van plastic, voorkomen klitten in je haar, doordat de zonnebrillen geen scherpe randjes hebben die kunnen blijven hangen. Ga je liever niet voor een plastic zonnebril maar voor een model van metaal? Dan zijn onder andere de Metal Sun Glasses of de Tula’s perfect voor jou. Deze zonnebrillen hebben een ontzettend gaaf design en stralen van alle kanten fashion uit. De monturen hebben een uniek ontwerp en zorgen er hiermee voor dat je altijd en overal gezien wordt! Als laatste voorbeeld (last but not least): de Nylon Sun Glasses! Deze zonnebrillen beschikken over een groter formaat montuur en creëren hiermee de diva look. Een moderne uitstraling krijg je van dit model en uiteraard beschermt de zonnebril je goed tegen de zon. Doordat de zonnebril groter is van formaat, biedt de zonnebril extra bescherming tegen UV-straling. Met de zonnebrillen van MAX&Co zorg jij ervoor dat je klaar bent om een prachtige, zonnige dag beschermd en stijlvol door te komen. Laat je verrassen door alle soorten monturen en kleurcombinaties dat het assortiment van MAX&Co biedt!


Bestel jouw MAX&Co zonnebril online

Heb je nog geen idee welke zonnebril bij jou past? Neem dan snel een kijkje op de website! Heb je al wel een gave zonnebril van MAX&Co gevonden? Wacht dan niet langer en bestel deze snel en eenvoudig online bij ons in de webshop. Wij gaan direct met jouw bestelling aan de slag zodat je jouw item zo snel mogelijk in huis hebt. Als je je item voor 23:00 uur bestelt, dan heb je hem zelfs morgen al in huis! Alles om jou zo snel mogelijk te laten genieten van jouw nieuwe mode-item!

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies