Polaroid

6041/S Black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Doelgroep Heren
Kleur lens Zwart
Materiaal Kunststof
Materiaal lens Kunststof
Materiaal montuur Kunststof
Materiaal pootjes Kunststof
Merk Polaroid
Merk kleurnaam Black
Merk product code 6041/S
Type montuur Volledig omrand
Uv bescherming Ja, 100%
Vorm Vierkant

Met de 6041/S zonnebril van Polaroid ben je helemaal klaar voor de zomer. Deze stijlvolle zonnebril voor heren heeft een volledig omrand montuur en een vierkante vorm, waardoor hij een trendy en moderne uitstraling heeft. De zwarte kunststof lens en het kunststof montuur zorgen niet alleen voor een strakke look, maar bieden ook een uitstekende bescherming tegen schadelijke UV-stralen. Met 100% UV-bescherming hoef je je geen zorgen te maken over je ogen tijdens zonnige dagen.

De 6041/S zonnebril is gemaakt van hoogwaardig kunststof materiaal, zowel voor de lens als voor de pootjes. Dit zorgt voor een lichtgewicht en comfortabel draagcomfort, zodat je de zonnebril de hele dag kunt dragen zonder last te krijgen. Het merk Polaroid staat bekend om zijn kwaliteit en duurzaamheid, en met de merknaam "Black" en productcode "6041/S" ben je verzekerd van een authentiek en betrouwbaar product.

Of je nu op het strand, op een terrasje of tijdens een festival bent, met de 6041/S zonnebril maak je een fashion statement. De zwarte kleur van de lens en het montuur past bij elke outfit en geeft je een stoere en trendy uitstraling. Deze zonnebril is speciaal ontworpen voor heren, maar kan natuurlijk ook door dames gedragen worden die houden van een unisex stijl.

Met de 6041/S zonnebril van Polaroid geniet je niet alleen van een modieuze look, maar ook van de beste bescherming voor je ogen. Bestel nu en maak je klaar voor de zonnige dagen!

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies