Filters

36 van 62 producten

36 van 62 producten

Pagina

Polaroid is wereldleider in oogzorg en optiek en een toonaangevend internationaal brillenmerk dat de merknaam Polaroid heeft te danken aan de uitvinding van gepolariseerde lenzen. Bij Polaroid zit je aan het juiste adres voor zonnebrillen die kwalitatief en technisch onderlegd zijn. De techniek en kunst achter het maken van de zonnebrillen van Polaroid is een vak apart.

Alles begon in 1929 met Edwin H. Land; de moedige en charismatische oprichter van Polaroid. Op de jonge leeftijd van 20 jaar, vond Land het eerste synthetische polariserende materiaal uit. 8 jaar later, Polaroid - de uitvinder van de originele gepolariseerde eyewear - was geboren.


Het begin van Polaroid

Het bedrijf Polaroid ontstond officieel in 1937, in de Verenigde Staten. Ieder jaar komt het merk met een gehele nieuwe lijn met zonnebrillen op de markt. Polaroid was het eerste bedrijf in de jaren '30 dat kwam met de 3D brillen voor het kijken van (bioscoop) films.

Het merk Polaroid doet de naam eer aan; ze staan namelijk vooral bekend om de gepolariseerde zonnebrillen. Dit betekent dat het daglicht wordt gefilterd in de glazen van deze speciale zonnebrillen. Zo heb je geen last van de schittering in de glazen en zorgt dit ervoor dat er een helder zicht ontstaat met natuurlijke kleuren.

Reis jij vaak met de auto? Dan zijn de zonnebrillen van Polaroid ideaal. Wanneer de zon erg fel is, zorgen de brillen ervoor dat het licht van de wegen niet weerkaatst in je ogen.

Een ander voordeel van de gepolariseerde glazen is het effect op je gezondheid. De zonnebrillen zorgen er namelijk voor dat de UV-stralingen buiten jouw ogen worden gehouden. Zo weet je dat je met een zonnebril van Polaroid altijd goed zit. De zonnebrillen zijn niet alleen onwijs functioneel, maar ook hip en trendy!


Verschillende modellen zonnebrillen

Polaroid heeft diverse verschillende modellen in de collectie. Zo weet jij zeker dat er altijd wel een model tussen zit waar jij mee de deur uit wilt gaan. Zo heb je de wat rondere modellen, maar ook de vierkante modellen zijn nog steeds erg hip om te dragen. Voor welk model ga jij?

Het fijne aan de Polaroid brillen is dat ze comfortabel en licht op je neus zitten. Dit zorgt dat je ze de gehele dag kunt dragen.


Bestel jouw Polaroid online

Heb je een leuke zonnebril van Polaroid op het oog? Bestel deze dan snel en eenvoudig online bij ons in de webshop. Zodra jouw bestelling is verwerkt, zorgen wij dat je aankoop zo snel mogelijk bij ons de deur uitgaat. Zo hoef je niet lang te wachten tot je jouw nieuwe zonnebril kunt dragen!

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies