Polaroid

6181/S Grey

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Kleur lens Zwart
Materiaal lens Polycarbonaat
Materiaal montuur Polycarbonaat
Materiaal pootjes Polycarbonaat
Merk Polaroid
Merk kleurnaam Grey
Merk product code 205140KB753M9
Type montuur Volledig omrand
Uv bescherming Ja, 100%
Vorm Rond

Ben je op zoek naar een stijlvolle zonnebril die perfect bij jou past? Dan is de 6181/S van Polaroid een absolute must-have! Deze trendy zonnebril behoort tot de categorie Zonnebrillen en is speciaal ontworpen voor dames. Met zijn ronde vorm en volledig omrand montuur geeft deze bril je een unieke en modieuze uitstraling.

De 6181/S heeft een zwarte lens die gemaakt is van hoogwaardig polycarbonaat. Dit materiaal zorgt niet alleen voor een helder zicht, maar biedt ook optimale bescherming tegen schadelijke UV-stralen. Met een UV-bescherming van maar liefst 100% hoef je je geen zorgen te maken over je ogen tijdens zonnige dagen.

Het montuur en de pootjes van deze zonnebril zijn ook gemaakt van duurzaam polycarbonaat. Dit zorgt voor een lichtgewicht en comfortabel draagcomfort, zodat je de bril de hele dag kunt dragen zonder last te krijgen van vermoeide oren of een zwaar gevoel op je neus.

De 6181/S is afkomstig van het bekende merk Polaroid en heeft de kleurnaam "Grey". Met de productcode 205140KB753M9 ben je verzekerd van een authentiek en kwalitatief hoogwaardig product. Deze zonnebril combineert functionaliteit met stijl, waardoor je altijd en overal kunt genieten van een trendy look.

Wacht niet langer en voeg de 6181/S van Polaroid toe aan je collectie! Met zijn tijdloze ontwerp en uitstekende kwaliteit is deze zonnebril een echte must-have voor elke modebewuste vrouw. Bestel nu en geef je outfit de finishing touch die het verdient!

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies