Ray Ban

0RB3682 002/80

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Doelgroep Volwassenen
Kleur lens Blauw
Materiaal Metaal
Materiaal lens Glas
Materiaal montuur Metaal
Materiaal pootjes Metaal
Merk Ray Ban
Merk kleurnaam 002/80
Merk product code 0RB3682
Type montuur Volledig omrand
Uv bescherming 100%, Ja
Vorm Rond

Op zoek naar een trendy zonnebril die perfect bij jouw stijl past? Dan is de 0RB3682 van Ray Ban een absolute must-have! Deze zonnebril behoort tot de categorie Zonnebrillen en is speciaal ontworpen voor volwassenen.

Met zijn blauwe glazen en volledig omrande montuur van metaal, straalt deze zonnebril een moderne en stijlvolle uitstraling uit. Het gebruik van hoogwaardige materialen, zoals glazen lenzen en metalen pootjes, zorgt voor een duurzaam en comfortabel draagcomfort.

De 0RB3682 biedt niet alleen een trendy look, maar ook optimale bescherming tegen schadelijke UV-stralen. Met een UV-bescherming van 100% ben je verzekerd van veilige en gezonde ogen, zelfs op de zonnigste dagen.

Ray Ban, een gerenommeerd merk in de modewereld, staat garant voor kwaliteit en vakmanschap. De 0RB3682 is voorzien van de merkkleurnaam 002/80 en de merkproductcode 0RB3682, wat de authenticiteit en exclusiviteit van deze zonnebril benadrukt.

Met zijn ronde vorm is de 0RB3682 een tijdloos model dat geschikt is voor elke gelegenheid. Of je nu naar het strand gaat, een festival bezoekt of gewoon een dagje in de stad doorbrengt, deze zonnebril maakt jouw outfit helemaal af.

Maak een statement met de 0RB3682 van Ray Ban en geniet van stijlvolle bescherming voor jouw ogen. Bestel nu en ervaar zelf het comfort en de trendy uitstraling van deze geweldige zonnebril!

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies