Ray Ban

0RB4389 Bruin

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Kleur lens Bruin
Materiaal lens Glas
Materiaal montuur Propionaat
Materiaal pootjes Propionaat
Merk Ray Ban
Merk kleurnaam Bruin
Merk product code 0RB4389
Type montuur Volledig omrand
Uv bescherming Ja, 100%
Vorm Vierkant

Ben je op zoek naar een stijlvolle zonnebril die perfect bij jouw outfit past? Dan is de Ray Ban 0RB4389 een absolute must-have! Deze zonnebril behoort tot de categorie Zonnebrillen en is speciaal ontworpen voor dames. Met zijn bruine lens en volledig omrand montuur straalt deze bril een trendy en moderne uitstraling uit.

De lens van de 0RB4389 is gemaakt van hoogwaardig glas, wat zorgt voor een helder en scherp zicht. Het montuur en de pootjes zijn vervaardigd van duurzaam propionaat, waardoor de bril comfortabel en lichtgewicht is om te dragen. De bruine kleurnaam van het merk Ray Ban geeft deze zonnebril een unieke en elegante uitstraling.

Niet alleen ziet de 0RB4389 er geweldig uit, maar hij biedt ook uitstekende bescherming tegen schadelijke UV-stralen. Met 100% UV-bescherming ben je verzekerd van optimale oogbescherming, zelfs op de zonnigste dagen. Daarnaast is deze zonnebril voorzien van een UV-beschermingslabel, zodat je zeker weet dat je de beste kwaliteit in handen hebt.

De vierkante vorm van de 0RB4389 zorgt voor een trendy en eigentijdse look. Of je nu naar het strand gaat, een festival bezoekt of gewoon een dagje wilt genieten van de zon, deze zonnebril is de perfecte aanvulling op jouw stijlvolle outfit. Met zijn merkproductcode 0RB4389 ben je verzekerd van een authentiek en hoogwaardig product van Ray Ban.

Wacht niet langer en voeg de Ray Ban 0RB4389 toe aan je collectie! Met zijn combinatie van stijl, kwaliteit en bescherming is deze zonnebril een absolute must-have voor elke modebewuste vrouw. Bestel nu en geniet van de zon in stijl!

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies