Ray Ban

0RB4389 Donkerbruin

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Kleur lens Groen
Materiaal lens Glas
Materiaal montuur Propionaat
Materiaal pootjes Propionaat
Merk Ray Ban
Merk kleurnaam Donkerbruin
Merk product code 0RB4389
Type montuur Volledig omrand
Uv bescherming Ja, 100%
Vorm Vierkant

Ben je op zoek naar een trendy zonnebril die perfect bij jouw stijl past? Dan is de 0RB4389 van Ray Ban een absolute must-have! Deze zonnebril behoort tot de categorie Zonnebrillen en is speciaal ontworpen voor dames. Met zijn vierkante vorm en volledig omrand montuur geeft hij je een stoere en tegelijkertijd elegante uitstraling.

De groene glazen van deze zonnebril zorgen niet alleen voor een trendy look, maar bieden ook 100% UV-bescherming. Zo kun je onbezorgd genieten van de zon, wetende dat je ogen goed beschermd zijn. De glazen zijn gemaakt van hoogwaardig glas, wat zorgt voor een helder en scherp zicht.

Het montuur en de pootjes van de 0RB4389 zijn gemaakt van propionaat, een duurzaam en lichtgewicht materiaal. Hierdoor zit de zonnebril comfortabel op je gezicht en kun je hem de hele dag dragen zonder last te krijgen van drukplekken. De donkerbruine kleur van het montuur geeft de zonnebril een stijlvolle en tijdloze uitstraling.

Als je op zoek bent naar een zonnebril van topkwaliteit, dan zit je met de 0RB4389 van Ray Ban helemaal goed. Dit gerenommeerde merk staat bekend om zijn hoogwaardige producten en trendy designs. Met de 0RB4389 voeg je een echte eyecatcher toe aan je collectie.

Wacht niet langer en bestel nu jouw eigen 0RB4389 zonnebril. Met zijn trendy design, groene glazen en comfortabele pasvorm is deze zonnebril een absolute must-have voor elke fashionista. Bestel hem vandaag nog en maak een statement met je nieuwe Ray Ban zonnebril!

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies