Ray Ban

Erika 659013

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Doelgroep Volwassenen
Kleur lens Bruin
Materiaal Acetaat
Materiaal lens Glas
Materiaal pootjes Metaal
Merk Ray Ban
Merk kleurnaam 659013
Merk product code 0RB4171
Type montuur Volledig omrand
Uv bescherming 100%, Ja
Vorm Rond

Ben je op zoek naar een stijlvolle zonnebril die perfect bij volwassenen past? Dan is de Erika zonnebril van Ray Ban echt iets voor jou. Met zijn bruine glazen en volledig omrand montuur geeft deze zonnebril een trendy en modieuze uitstraling.

De Erika zonnebril is gemaakt van hoogwaardig acetaat, wat zorgt voor een duurzame en comfortabele pasvorm. De glazen zijn gemaakt van glas, waardoor ze niet alleen krasbestendig zijn, maar ook een helder en scherp zicht bieden.

De pootjes van deze zonnebril zijn gemaakt van metaal, wat zorgt voor extra stevigheid en een moderne uitstraling. Het merk Ray Ban staat bekend om zijn kwaliteit en stijl, en met de Erika zonnebril bewijzen ze dit opnieuw.

De Erika zonnebril heeft een UV-bescherming van 100%, waardoor je ogen optimaal beschermd zijn tegen schadelijke zonnestralen. Of je nu op het strand bent, een terrasje pakt of gewoon door de stad loopt, met deze zonnebril ben je altijd goed beschermd.

Met zijn ronde vorm is de Erika zonnebril een tijdloos en veelzijdig accessoire dat bij elke outfit past. Of je nu een casual look wilt creëren of juist een meer elegante uitstraling wilt, deze zonnebril maakt je look helemaal af.

Wacht niet langer en voeg de Erika zonnebril van Ray Ban toe aan je collectie. Bestel nu en geniet van de perfecte combinatie van stijl, kwaliteit en bescherming.

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies