Ray Ban

Highstreet Jackie Ohh Light Havana

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Kleur lens Groen
Materiaal Nylon
Materiaal lens Kristal
Materiaal montuur Nylon
Materiaal pootjes Nylon
Merk Ray Ban
Merk kleurnaam Light Havana
Merk product code 0RB4101
Serie Jackie Ohh
Type montuur Volledig omrand
Uv bescherming 100%, Ja
Vorm Ovaal

De Highstreet Jackie Ohh zonnebril is een must-have accessoire voor dames die op zoek zijn naar stijl en functionaliteit. Met zijn groene lenzen en kristallen lensmateriaal biedt deze zonnebril niet alleen een trendy look, maar ook optimale bescherming tegen schadelijke UV-stralen.

Het montuur van deze zonnebril is gemaakt van hoogwaardig nylon, wat zorgt voor duurzaamheid en comfort. De volledig omrande stijl geeft een klassieke uitstraling die perfect past bij elke outfit.

De pootjes van de Highstreet Jackie Ohh zonnebril zijn ook gemaakt van nylon, waardoor ze licht en flexibel zijn. Dit zorgt voor een comfortabele pasvorm, zelfs bij langdurig dragen.

Ray Ban, een gerenommeerd merk in de modewereld, staat garant voor kwaliteit en stijl. De Light Havana kleurnaam voegt een vleugje elegantie toe aan deze zonnebril, terwijl de productcode 0RB4101 aangeeft dat je een authentiek Ray Ban-product in handen hebt.

De Highstreet Jackie Ohh zonnebril behoort tot de Jackie Ohh serie, die bekend staat om zijn tijdloze ontwerpen en vrouwelijke vormen. Met zijn ovale vorm past deze zonnebril perfect bij verschillende gezichtsvormen.

Met 100% UV-bescherming hoef je je geen zorgen te maken over schadelijke straling. Deze zonnebril beschermt je ogen tegen de zon en zorgt ervoor dat je er tegelijkertijd modieus uitziet.

Voeg een vleugje stijl toe aan je outfit met de Highstreet Jackie Ohh zonnebril. Bestel nu en geniet van de perfecte combinatie van mode en functionaliteit!

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies