Verder shoppen AFREKENEN shoppingbag

Cyber Monday 2019

Cyber Monday valt dit jaar op maandag 2 december. Dat betekent dat je bij The Little Green Bag kunt shoppen met flinke korting! Op de gehele selectie ontvang je op deze dag 15% korting. Normaal gesproken geven we geen korting op afgeprijsde artikelen, maar op Cyber Monday maken we eenmalig een uitzondering. Heb jij jouw oog bijvoorbeeld laten vallen op een artikel met 10% korting? Dan maken wij er alsnog 15% korting van! Op artikelen met een hoger kortingspercentage blijft het hoogste percentage van toepassing.

Rekenvoorbeeld
Koop je een tas die normaal gesproken € 100,- kost en staat deze in de sale met 10% korting? Dan zou je in dat geval € 10,- korting ontvangen. Op Cyber Monday krijg je 15% korting, dus dat is € 15,- korting op de originele verkoopprijs. Je bespaart dus nog eens € 5,- extra!
Wil je een tas met een originele verkoopprijs van € 100,-, die in onze sale afgeprijsd is met 40% korting, dan krijg je op Cyber Monday de hoogste korting. Dat betekent dat je dus € 40,- korting krijgt.

Onze favoriete merken voor Cyber Monday:
- Cowboysbag
- MYOMY
- Shabbies Amsterdam
- Rains
- Fjällräven

Shop nu! Cyber19

* Deze korting wordt automatisch verrekend in het winkelmandje, zonder dat je hier nog iets voor hoeft te doen. De korting is geldig op het complete assortiment, met uitzondering van Secrid. De code kan niet worden gebruikt in combinatie met andere kortingscodes. Door gebruik te maken van deze korting, vervalt het recht op een gratis geschenk bij bestellingen. De korting is uitsluitend geldig tijdens Cyber Monday op 2 december 2019. Bij ruilingen op een andere dag wordt de korting niet opnieuw in rekening gebracht. De korting geldt zowel online als offline in de winkels.

Cyber Monday 2019: 15% korting op gehele selectie

Cyber Monday is de eerste maandag na Thanksgiving of na Black Friday. Thanksgiving valt op de vierde donderdag van november. Dit jaar valt Cyber Monday op maandag 2 december.
 

Cyber Monday vs. Black Friday

Cyber Monday en Black Friday zijn oorspronkelijk Amerikaanse tradities die inmiddels wereldwijde bekendheid krijgen. Black Friday ontstond doordat veel mensen op de dag na Thanksgiving vaak een vrije dag hebben en deze gebruiken om alvast de eerste kerstcadeaus in te slaan. De korting op Black Friday is in veel gevallen alleen offline en is bedoeld om de mensen naar de winkels te trekken.

Ellen Davis en Scott Silverman vonden dit toch wat omslachtig, want er zijn ook veel mensen die dan moeten werken en geen gebruik kunnen maken van de korting. In een tijdperk waarin steeds meer digitaal gaat, kon een online antwoord op Black Friday niet uitblijven. En zo werd op 28 november 2005 de officiële tegenhanger van Black Friday gelanceerd: Cyber Monday.
 

Cyber Monday bij The Little Green Bag

De korting wordt op Cyber Monday kan worden ingevoerd in stap 4 van de check-out.
 

Koop online tijdens Cyber Monday

Houd er op Cyber Monday rekening mee dat het fenomeen steeds bekender wordt en dat wellicht meer mensen hetzelfde artikel willen hebben als jij. Het kan dus gebeuren dat jouw nieuwe tas, portemonnee, regenjas of andere accessoire snel is uitverkocht. Zorg er dus voor dat je er op tijd bij bent!

De Cyber Monday korting geldt alleen op maandag 2 december, dus mis het niet! De korting duurt tot 12 uur 's nachts.