Verder shoppen AFREKENEN shoppingbag

Crazy Reisenthel weken!

Het zijn de 'crazy Reisenthel weken' bij The Little Green Bag! Wat betekent dit? Jij ontvangt gedurende deze periode een gratis item bij jouw Reisenthel bestelling*.

Jij ontvangt een gratis Allrounder Small bij een Allrounder Trolley van Reisenthel. Wij zorgen dat jij hier niets voor hoeft te doen. Wij voegen het gratis item toe aan jouw bestelling zodat jij deze zo snel mogelijk op de deurmat vindt.

Ook ontvang jij gratis een Pocketcase bij een Shopper XL van Reisenthel. Jij hoeft niets zelf aan te geven. Wij zorgen ervoor dat het gratis item automatisch wordt toegevoegd aan jouw bestelling.

De actie geldt zolang de voorraad strekt. OP = OP. Dus wees er snel bij zodat jij deze zomer nog kunt genieten van een gave Reisenthel set!

De voorwaarden staan onderaan deze pagina.

Voorwaarden

*Heb je je favoriete Reisenthel item gevonden? Dan krijg je van ons een cadeautje bij je bestelling! Maar... op =  op. De actie geldt alleen bij Allrounder Trolley en de Shopper XL van Reisentel. Overige items van Reisenthel doen niet mee aan de gift giving actie. Het kan mogelijk zijn dat de voorraad aan gifts op is, maar dat de give away nog steeds staat aangegeven bij het product. Dit betekent niet automatisch dat de goodies nog op voorraad zijn. Wij streven ernaar dit zo snel mogelijk te updaten.