Verder shoppen AFREKENEN shoppingbag

Vogue Online Shopping Night

Op woensdag 28 oktober 2020 is de Vogue Online Shopping Night. Dat betekent dat je op deze dag 20% korting krijgt op het complete assortiment* van The Little Green Bag. Met merken als Cowboysbag, MYOMY, Rains, Michael Kors, Valentino Handbags, Happy Socks, SUITSUIT en nog vele andere merken, kun je eindeloos genieten van de laatste fashion trends!

20% korting met code VOSN20

* Deze kortingscode is geldig op het complete assortiment, met uitzondering van sale, acties, giftcards, Zusss, LOTT Gioielli en Secrid. De code kan niet worden gebruikt in combinatie met andere kortingscodes. Door gebruik te maken van deze korting, vervalt het recht op een gratis geschenk bij bestellingen met een orderwaarde hoger dan € 100,-. De korting is uitsluitend geldig op 28 oktober 2020 en kan alleen worden gebruikt in onze webshop. Bij ruilingen op een andere dag wordt de korting niet opnieuw toegepast.

Vogue Online Shopping Night 2020

Op woensdag 28 oktober 2020 vindt de najaarseditie van Vogue Online Shopping Night plaats! Tijdens dit online shopping event, krijg je als Vogue-lezer unieke aanbiedingen en kortingen door simpelweg jouw favoriete merken online te shoppen bij The Little Green Bag.