Verder shoppen AFREKENEN shoppingbag

Alumaxx

Alumaxx

Geen resultaat


Helaas, er zijn geen producten gevonden bij de gekozen filters.
Pas de filters aan of neem contact met ons op zodat wij je een passend advies kunnen geven.Alumaxx

Alumaxx maakt stevige, sterke reiskoffers die niet zwaar zijn qua gewicht, maar wel veel bagage voor je kunnen dragen. De koffers zijn gemaakt van aluminium en vaak voorzien van een trolley, zodat je de koffer achter je aan kunt trekken. De business trolley van Alumaxx is ook heel handig als je vertegenwoordiger bent of visagist en veel spullen voor je werk mee moet nemen naar bijvoorbeeld verschillende klanten. Welke koffers van Alumaxx je ook aanschaft, je weet dat je kwaliteit in huis haalt en veel plezier zal beleven aan deze mooie tassen.

Alumaxx is een gerenommeerd merk dat bekend staat om hoogwaardige aluminium koffers van de hoogste kwaliteit. Alumaxx heeft verschillende aluminium koffers en trolleys voor verschillende toepassingen.

In ons assortiment vind je o.a. Alumaxx aktekoffer, Alumaxx koffer, Alumaxx laptopkoffer, Alumaxx pilotenkoffer en Alumaxx multifunctionele koffer. Populaire producten zijn de Alumaxx C-1, Alumaxx C-2, Alumaxx Mercato, Alumaxx Alpha, Alumaxx Challenger, Alumaxx Betha, Alumaxx Explorer en Alumaxx Omega.


Alumaxx aktekoffer

Aluminium aktekoffers zoals die van Alumaxx hebben verschillende voordelen. Allereerst is aluminium lichtgewicht, waardoor de attachékoffer makkelijk te dragen is. Daarnaast is een metalen aktekoffer steviger en sterker dan een aktekoffer van leer. Daardoor zijn je eigendommen in een aluminium aktekoffer heel goed beschermd tegen allerlei invloeden van buitenaf. Aan de buitenkant van de koffer zitten stevige sloten, soms beveiligd met een cijfercombinatie. De aktekoffers hebben binnenin een praktische indeling met veel stevige vakken. Sommige aktekoffers hebben een speciaal laptopvak. Ook is een aktekoffer van aluminium heel stijlvol en tijdloos. Je komt met een aktekoffer van Alumaxx goed voor de dag en de koffer gaat jaren mee.

De aluminium laptop trolleys beschikken over een speciaal beschermend vak voor het opbergen van een laptop, erg geschikt voor de zakelijke gebruiker.


Alumaxx pilotenkoffer

Alumaxx heeft naast de aktekoffers een aantal mooie pilotenkoffers in de collectie. De pilotenkoffers zijn ruim van binnen en hebben, net als de aktekoffers, een praktische indeling. Pilotenkoffers bieden veel ruimte en zijn goed afsluitbaar. Sommige pilotenkoffers, zoals model 'C-2', zijn ook als trolley te gebruiken dankzij de handige wielties en het uitschuifbare handvat. Perfect voor als je koffer zwaar beladen is of als je veel onderweg bent.

Bekijk de hele collectie van Alumaxx en bestel eenvoudig online, zonder verzendkosten (v.a. €50,-)!

  • Gratis cadeau! Lees hier de voorwaarden
  • Spaar Baggies en krijg € 15,- korting.