Verder shoppen AFREKENEN shoppingbag

Bali Clicks

Met Bali Clicks kan je zelf eenvoudig de leukste en persoonlijkste armbanden, ringen, kettingen, sleutelhangers of tashangers maken. Je kunt met de clicks eindeloos variëren, zodat je altijd een exemplaar hebt dat volledig naar jouw wensen en stijl is. Zelfs een clutch personaliseer je met de Bali Clicks.
Bali Clicks
Filters
Sorteer op
2 artikelen

weergave

  • 1
  • /
  • 1
Bali Clicks
Bali Clicks

Bali Click Armband 519

€ 19,95 € 13,71 -31%

M
Bali Clicks
Bali Clicks

Bali Click Armband Dubbel

€ 13,97

BESTEL NU

Bali Clicks

Bali Clicks Original maakt het grandioze en gracieuze Bali toegankelijk voor iedereen. Bali, een plek die beroemd is om haar prachtige stranden en prachtige kunstvormen. Het is een plek waar mensen unieke kunst creeren van ongekend niveau, met groot oog voor detail. De met de hand gemaakte armbanden, ringen, kettingen, sleutelhangers en clicks zijn bijzondere fashion items die niet misstaan in menig garderobe. In de ateliers van Bali worden de beste materialen en natuurstenen uitgekozen om zo tot de mooiste designs te komen voor de modieuze man en vrouw.

Door het handige clicksysteem wat verwerkt is in alle accessoires van Bali Clicks, kun je eindeloos combineren totdat je het gewenste effect bereikt. Op de armbanden van Bali Clicks passen tussen de 3 en 6 clicks. De clicks van Bali Clicks passen ook op de armbanden van NOOSA en de chuncks van NOOSA passen op hun beurt weer op de armbanden van Bali Clicks.

De diverse collecties van Bali Clicks zijn geïnspireerd op de dorpen op Bali die als ware schoonheden bestempeld mogen worden. De Ubud collectie is vervaardigd van natuurstenen in diverse kleuren en dessins. Daarnaast vind je bij The Little Green Bag de Seminyak collectie. Dit zijn met de hand ingelegde natuurstenen, waar met grote precisie prachtige patronen worden gecreëerd. Een derde zeer opvallende collectie van Bali Clicks is de Buddha collectie. Buddha is op meerdere manieren verwerkt in de diverse clicks van Bali Clicks.

You decide - Success doesn't necessarily create happiness, but happiness in itself creates success