Het verschil tussen The Bag’s van Cowboysbag

Cowboysbag staat vooral bekend om hun best verkochte model “The Bag“, door dit grote succes zijn hier vele variaties op gemaakt die we allemaal in de webshop verkopen. Deze stoere tas is namelijk ook uitgevoerd als luiertas en is ook uitgebracht als verstevigde school-/werktas. Een aantal maanden geleden heeft Cowboysbag ook de kleinere zusjes The Bag Small en The Little Bag uitgebracht.

IMG_0373

Het verschil tussen deze vijf tassen is op de productfoto’s lastig te zien. Daarom zal ik middels deze blogpost duidelijk maken wat het verschil tussen deze vijf bestsellers van Cowboysbag is.

IMG_0387

Hierboven zie je links achter The Bag (cognac), daarnaast The Bag Small (naturel) en vooraan de The Little Bag (blauw). Ook heb ik ter verduidelijking hieronder een overzicht toegevoegd van de volgorde in grootte.

BagOverzicht

Zoals je kan zien, verschillen de tassen in grootte wel degelijk van elkaar. Op de volgende foto’s heb ik de tassen nog stuk voor stuk met elkaar vergeleken.

IMG_0420

De grote The Bag (links) en de middelmaat The Bag Small (rechts).

IMG_0421

De middelmaat The Bag Small (links) en de kleinste variant; The Little Bag (rechts).

IMG_0425

Het grootste verschil is te zien tussen The Bag (links) en The Little Bag (rechts). Zoals je kan zien is The Bag een echte grote tas waar je gemakkelijk een A4-map in kan meenemen, in The Little Bag past geen A4-map, maar is weer perfect als dagelijkse kleinere tas. Zo kan je voor elke gelegenheid een perfecte “Bag” vinden!

Nu de verschillen tussen deze drie tassen duidelijk zijn, zal ik nog kort het verschil tussen The Bag en The Diaperbag duidelijk maken.

IMG_0444

Hierboven zie je een foto van de voering van The Diaperbag en dat is dan ook gelijk ook het enige verschil tussen de Diaperbag en de normale The Bag. De Diaperbag heeft het stoere uiterlijk van The Bag, maar is praktisch als luiertas ingedeeld door de vuilafstotende voering en de vele extra vakjes. Hierdoor is de Diaperbag een hippe luiertas, die van alle gemakken is voorzien!

Hopelijk is zo het verschil een stuk duidelijker gemaakt, zodat je tijdens het shoppen voor een nieuwe “The Bag” tas, de juiste keuze kan maken!
Share this:

3 gedachten over “Het verschil tussen The Bag’s van Cowboysbag

  1. welke is het beste voor school? ik wil namelijk niet een al te grote tas mee sjouwen maar ik wil wel een praktische tas waar wel wat ruimte over is. Welke is dat het beste om te nemen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.