Het verschil tussen The Bag’s van Cowboysbag

Cowboysbag staat vooral bekend om hun best verkochte model ‘The Bag’. Door dit grote succes zijn hier vele variaties op gemaakt die we allemaal in de webshop verkopen. Deze stoere tas is namelijk ook uitgevoerd als luiertas en is uitgebracht als verstevigde school-/werktas. Een aantal maanden geleden heeft Cowboysbag ook de kleinere zusjes The Bag Small en The Little Bag uitgebracht.

IMG_0373

Het verschil tussen deze vijf tassen is op de productfoto’s lastig te zien. Daarom zullen we middels deze blogpost duidelijk maken wat het verschil is tussen deze vijf bestsellers van Cowboysbag.

IMG_0387

Hierboven zie je links The Bag (cognac), daarnaast The Bag Small (naturel) en vooraan de The Little Bag (blauw). Ook heb ik ter verduidelijking hieronder een overzicht toegevoegd van de volgorde in grootte.

BagOverzicht

Zoals je kan zien, verschillen de tassen in grootte wel degelijk van elkaar. Op de volgende foto’s heb ik de tassen nog stuk voor stuk met elkaar vergeleken.

Het grootste verschil is te zien tussen The Bag (links) en The Little Bag (rechts). Zoals je kan zien is The Bag een lekkere grote tas waar je gemakkelijk een A4-map in kunt meenemen. In The Little Bag past geen A4-map, maar is weer perfect als dagelijkse kleinere tas. Zo kan je voor iedere gelegenheid een perfecte ‘Bag’ vinden!

Ook tussen The Bag en The Diaperbag zit enig verschil. Op onderstaande foto is te zien dat de voering van The Diaperbag heel anders is dan in The Bag; speciaal voor een luiertas ontworpen. De Diaperbag heeft het stoere uiterlijk van The Bag, maar is praktisch als luiertas ingedeeld door de vuilafstotende voering en de vele extra vakjes. Hierdoor is de Diaperbag een hippe luiertas, die van alle gemakken is voorzien!

IMG_0444

 

 
Share this:

3 gedachten over “Het verschil tussen The Bag’s van Cowboysbag

  1. welke is het beste voor school? ik wil namelijk niet een al te grote tas mee sjouwen maar ik wil wel een praktische tas waar wel wat ruimte over is. Welke is dat het beste om te nemen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.