De verschillende modellen van MYOMY

MYOMY is een prachtig fairtrade merk met tassen gemaakt van 100% ecologisch buffelleer, waarvan we erg veel modellen in ons assortiment hebben. Aangezien het verschil tussen de tassen op de foto’s niet altijd duidelijk wordt, leg ik in deze blogpost uit wat de verschillen zijn zodat je de perfecte tas kan kiezen.

Header

Als eerste model de bestseller uit de MYOMY collectie, de My Paper Bag Long Handle.
LongHandle

Deze tas van MYOMY is een casual chique model en is vooral prachtig in zijn eenvoud. De tas heeft lange hengsels waardoor de tas comfortabel over de schouders te dragen is en is daarom perfect geschikt voor dagelijks gebruik. Door het stevige fair trade leer en de bijgeleverde verstevigde bodem blijft de tas mooi in model, waardoor hij een lange tijd mee kan. Aan de binnenkant van de tas vind je een ijzeren haak waar je bijvoorbeeld een sleutelbos aan kan hangen, zodat je deze gemakkelijk terug kan vinden in de tas.

De voordelen van deze tas:
– Lange hensels
– Verstevigde bodem
– Metalen haak voor bijvoorbeeld sleutels

LongHandle
De binnenkant van de tas

Zipper
De My Paper Bag Zipper Long Handles is van dezelfde gemakken voorzien als de My Paper Bag Long Handle. Deze tas heeft zoals de naam al suggereert een rits aan de bovenzijde van de tas, waardoor je eigendommen veilig bewaard kunnen worden.

Het voordeel van deze tas is, dat deze rits en een gedeelte van het interieur van de tas ook los gemaakt kunnen worden, waardoor de tas te gebruiken is als de My Paper Bag Long Handle. Ook heeft de tas een ijzeren haak aan de binnenkan van de tas, waar je gemakkelijk je sleutels aan vast kan haken zodat deze niet zoek zullen raken in je tas.

De voordelen van deze tas:
– Rits aan de bovenkant
– Metalen haak
– Uitneembare rits
– Verstevigde bodem

ZipperRits
De rits van de tas

Zipper-Drukknopen
De drukknopen waarmee de rits uit de tas gehaald kan worden

Deluxe

De My Paper Bag Deluxe is een grotere versie van de vorige My Paper Bag Zipper Long Handles. Dit model heeft namelijk dezelfde voordelen als de Long Handles, zoals de rits en de uitneembare binnenkant. Maar het extra voordeel van de My Paper Bag Deluxe is dat deze tas twee extra ritsen aan de binnenkant heeft en een insteekvakje voor bijvoorbeeld je smartphone. Daarbij is deze tas een paar centimeter breder dan de My Paper Bag Zipper Long Handles en daarmee een stukje luxer!

De voordelen van deze tas:
– Rits aan de bovenkant
– Uitneembare rits en gedeelte van de binnenkant
– Twee ritsen aan de binnenkant
– Insteekvak aan de binnenkant
– Slag groter dan de My Paper Bag Zipper Long Handles
– Verstevigde bodem

ZipperBag
De tas sluit met een rits aan de bovenzijde
Deluxe-Druk
De drukknopen waarmee de rits uit de tas gehaald kan worden
Deluxe-Ritsen
De twee ritsen aan de binnenkant van de tas

Handbag

De My Paper Bag Handbag is een perfecte handtas die met gemak over de schouders gedragen kan worden. De tas is tevens van alle gemakken voorzien door de ritssluiting aan de bovenkant, diverse opbergvakjes en twee extra ritsen aan de binnenkant van de tas. De tas is van binnen volledig gevoerd en wordt geleverd met een verstevigde bodem waardoor de tas mooi in model zal blijven.

De voordelen van deze tas:
– Rits aan de bovenkant
– Twee ritsen aan de binnenkant
– 3 insteekvakjes
– Verstevigde bodem

HandBagRits
De rits van de tas
HandBagVakjes
Binnenvakjes en twee ritsen aan de binnenkant

Businessbag

Het laatste model van MYOMY die ik in deze blogpost zal uitlichten is de My Paper Bag Business Bag. Dit is de perfecte tas als je op zoek bent naar een prachtig stevige, lederen tas waar je documenten en zelfs je laptop in mee kunt vervoeren. In deze tas blijven je eigendommen goed beschermd door de rits aan de bovenzijde van de tas. Bovendien wordt de tas geleverd met een lederen schouderband waardoor de tas crossbody gedragen kan worden. In de tas is er plek voor een 13 inch laptop of tablet en er kunnen dankzij de twee ritsen en meerdere insteekvakjes genoeg kleinere spullen in bewaard worden.

De voordelen van deze tas:
– Rits aan de bovenkant
– Twee ritsen aan de binnenkant
– Meerdere insteekvakjes
– Laptopvak voor 13 inch laptop of tablet
– Lange schouderband
– Uitneembare binnentas

BusinessBag-Laptop-
Het laptopvak, welke sluit middels een magneetsluting
BusinessBag-Vakjes
De insteekvakjes aan de binnenkant van de tas
BusinessBag-RitsEnHaak
De haak voor de lange schouderband en de rits aan de bovenzijde van de tas

Hopelijk zijn de verschillen nu een stuk duidelijker geworden zodat je de tas van MYOMY uit kan kiezen die aan jouw voorkeuren voldoet.
Share this: