De innovatieve portemonnees van Secrid

Losse muntjes, briefgeld en rondslingerende pasjes zijn vanaf nu verleden tijd! Door het innovatieve schuifsysteem en diverse vakken voor andere paperassen hebben de portemonnees van Secrid net dat beetje extra wat andere portemonnees missen. Middels het schuifsysteem tover je met één simpele beweging de juiste kaart tevoorschijn en sta je nooit meer te stuntelen bij de kassa om die ene specifieke pinpas te vinden. Daarnaast zijn de Secrid artikelen voorzien van een ultradunne Cardprotector waarmee jouw bankpassen, giftcards en creditcards niet alleen beschermd worden tegen buigen en breken, maar ook tegen het uitlezen van privacy gevoelige informatie op deze passen.

Blog_04

In alle soorten en maten
Secrid biedt voor ieder wat wils en heeft hierdoor een groot assortiment aan verschillende modellen. De verschillen tussen de vijf soorten worden hieronder verder toegelicht.

De Cardprotector is de sterke basis van de portemonnees en heeft tevens voor het succes van Secrid gezorgd. Het innovatieve ontwerp van de Cardprotector maakt het mogelijk om met één beweging alle vier tot zes pasjes stapsgewijs uit de Cardprotector te schuiven.

De Miniwallet is precies zoals de naam al doet vermoeden: een portemonnee van mini formaat. Deze handige portemonnee past met gemak in je zak of tas, maar biedt ondanks het kleine formaat buitengewoon veel ruimte. Deze portemonnee sluit middels een druksluiting en heeft naast de Cardprotector ook ruimte voor meerdere pasjes, brief- en kleingeld.

De Twinwallet biedt dubbel zoveel ruimte als de Miniwallet; de Twinwallet bevat namelijk niet één maar twee Cardprotectors. Hierdoor is er in deze portemonnee plek voor 6 tot 12 pasjes maar wordt er ook genoeg ruimte geboden voor al je visitekaartjes, brief- en kleingeld.

Blog_02

Het verschil tussen de Miniwallet en de Twinwallet

De Slimwallet lijkt op de Miniwallet, maar deze is zonder de druksluiting nog net wat compacter met een nog strakker design. Ondanks dit kleine formaat biedt de portemonnee dezelfde ruimte als de Miniwallet.

De Cardslide is de nieuwste aanwinst in de Secrid familie. Deze Cardslide ademt hetzelfde strakke design als haar voorgangers maar dan met een modernere touch. De cardslide wordt bijeengehouden door een sterk elastiek en biedt extra ruimte voor bijvoorbeeld briefgeld, een sleutel, een visitekaartje en een pasfoto van je geliefden.

Blog_01De Cardslide en de Cardprotector

Verschillend leder
De portemonnees van Secrid zijn niet alleen verkrijgbaar in alle soorten en maten, maar daarnaast zijn alle varianten uitgewerkt in verschillende leersoorten. Er is keuze uit maar liefst zes verschillende soorten, die je hieronder terug kan lezen:

Original leder is een volnerf aniline ledersoort gemaakt van Europese dierenhuiden. Dit houdt in dat deze leersoort een natuurlijk karakter heeft en hiernaast zelden krast. Dit komt mede door de transparante finish die de portemonnee beschermt tegen vuil, vet en vocht.

Vintage leder is ook een volnerf aniline ledersoort maar bevat een extra waxlaag, ten opzichte van de original leersoort. Deze waxlaag dient als extra bescherming waardoor eventuele krassen en strepen makkelijk kunnen worden weggepoetst. Het leer zal er weer als vanouds uitzien.

Amazon leder is een plantaardig gelooide volnerf aniline ledersoort. Deze leersoort is voorzien van een Amazon prent wat zorgt voor een prachtig duotoon effect. Deze leersoort is voorzien van een glanzende finish en is hierdoor krasbestendig.

Crisple leder is een volnerf aniline ledersoort die niet gevoelig is voor vlekken. Dit leder is gepolijst en gekleurd wat zorgt voor een prachtig gekleurd reliëf.

Glamour leder is tevens een volnerf aniline leersoort met een prachtige metallic finish. Deze leersoort is niet gevoelig voor krassen en vuil waardoor de chique finish erg lang behouden blijft.

Het Lace leder heeft als basis het Secrid original leder. In deze egale leersoort is het reliëf van een kanten patroontje nagebootst. Hierdoor krijgt de portemonnee en chique vrouwelijke uitstraling.

LeersoortenAlle Secrid leersoorten

Made in Holland
Behalve dat de items van Secrid een waar snoepje voor het oog zijn, komen de producten ook nog eens van eigen bodem. Alle Secrid producten worden in Nederland geschetst, ontworpen en geproduceerd. Het Secrid team heeft het hele productieproces dan ook zelf ontworpen en dit zorgt voor goede werkomstandigheden en ontwikkelde producten van erg hoge kwaliteit.

Omdat kwaliteit bij Secrid voorop staat wordt er standaard twee jaar garantie gegeven op alle producten. Hierdoor zal je nooit zonder een werkende portemonnee zitten!

Blog_05
Heb jij je favoriet al gekozen? Of ben je benieuwd naar de gehele collectie? Neem dan snel een kijkje op de Secrid pagina!Share this: