De verschillende varianten van Herschel
 Supply Co.

De beste kwaliteit in rugzakken vind je terug bij Herschel Supply Co. De producten zijn tijdloos met een scherp oog voor strakke en vooral handige details. Herschel heeft een altijd een uitgebreide collectie klassieke rugzakken die in een nieuw jasje worden gestoken. Van de grote varianten tot mid-volume, van rustige effen tassen tot de kleurrijkste dessins; je vindt het allemaal in de collectie terug en ze zijn allemaal net zo handzaam! Maar wat zijn de verschillen tussen deze rugzakken? Zie je door het Herschel bos de bomen niet meer? Wij helpen je graag met onderstaand overzicht van alle rugzakken van Herschel.

1

Little America (H 19.5cm x B 11.25cm x D 7cm)

De bestseller uit de collectie van Herschel is de Little America. Deze rugzak is geĂŻnspireerd door de klassieke stijl van het alpinisme: het beklimmen van bergen als sport. Daarnaast is de rugzak functioneel en heeft het een groot volume met een moderne styling. Met het volumineuze formaat van 25 liter heb je in deze rugzak meer dan genoeg ruimte voor al je belangrijke spullen, waaronder een 15 inch laptop.
– Volume: 25 liter
– Gewatteerd laptopvak voor een 15″ laptop
voorvak
– Voorvak met ritsluiting
– Media vak

Little America Mid Volume (H 16cm x B 10.75cm x D 5cm)

De Little America Mid Volume is het kleinere silhouet van de Little America. Ook deze rugzak is geĂŻnspireerd door de klassieke stijl van het alpinisme. Daarnaast is de rugzak makkelijk te gebruiken en heeft het een moderne look. Het volume van de rugtas is 14 liter, wat ruimte geeft voor een 13 inch laptop.
– Volume: 14 liter
– Gewatteerd laptopvak voor een 13″ laptop
– Voorvak met ritssluiting

City (H 14cm x B 12cm x D 2.5cm)

De City rugzak haalt inspiratie uit de populaire Survey rugzak. Met haar eigen unieke stijl, beschikt de City over een enkele sluiting en een kleiner silhouet. De rugzak heeft een volume van 7 liter en sluit met een magneetsluiting.
– Volume: 7 liter
– Sluit met een magneetsluiting

2

Classic (H 18cm x B 12.25cm x D 5cm)

Zoals de naam al doet vermoeden is de Classic rugzak van Herschel een echte klassieker; een rugzak met een vertrouwd model zoals we dat kennen. Trouw aan haar tijdloze silhouet past de Classic rugzak in ieders stijl of garderobe. De rugzak heeft een volume van 18 liter en bevat een voorvak met ritssluiting.
– Volume: 18 liter
– Voorvak met ritssluitingCrown (H 19cm x B 11.75cm x D 5cm)
Met een verfijnde ovale vorm is de veelzijdige Crown rugzak net zo goed te gebruiken tijdens een wandeling, als tijdens het vervoeren van boeken rond de campus. De volume van de tas is 19.9 liter, wat ruimte biedt voor een 15 inch laptop.
– Volume: 19.9 liter
– Laptopvak voor een 15″ inch laptop

Heritage (H 18cm x B 12cm x D 5.5cm)

De Heritage is een stijlvolle rugtas met de signature look van Herschel. Deze tas heeft een volume van 19 liter en is erg ruim waardoor er met gemak een 15 inch laptop in past.
– Volume: 19 liter
– Laptopvak voor een 15″ inch laptop
– Voorvak met ritssluiting
– Media vak

3

Jasper (H 17.75cm x B 12cm x D 4.5cm)
De Jasper rugzak is een tweetonige rugzak met een langer en dunner silhouet. Dit silhouet maakt het een geweldige rugzak, geschikt voor dagelijks gebruik. De rugzak heeft een volume van 17.5 liter.
– Volume: 17.5 liter
– Sluit met ritssluiting
– Laptopvak voor een 15″ inch laptop
– Media vak
– Vak voor een drinkfles

Lawson (H 18cm x B 12cm x D 5.5cm)
De Nylon Lawson rugzak is een strak, minimalistische rugzak met een zachter eigentijds vormgeving. De rugzak heeft een volume van 20 liter.
– Volume: 20 liter
– Voorvak met ritssluiting
– Laptopvak voor een 15″ inch laptop

Parker (H 17cm x B 10.75cm x D 5.25cm)

De Parker rugzak biedt met het slanke silhouet en de diagonale rits een eigentijds element aan de tas. De tas heeft tevens een geplooid voorvak voor kleinere spullen. De rugzak heeft een volume van 15 liter en bevat een gewatteerd vak voor een 15 inch laptop.
– Volume: 15 liter
– Laptopvak voor een 15″ inch laptop
– Voorvak met diagonale rits

4

Pop Quiz (H 17.5cm x B 11.75cm x D 6cm)

De Pop Quiz rugzak is de ultieme rugzak voor school. De tas beschikt over een breed scala van vakken met zowel rits als open insteekvakken. De rugzak heeft een volume van 21.6 liter, wat ruimte geeft voor een 15 inch laptop. Daarnaast bevat de tas ook een voorvak met ritssluiting.
– Volume: 21.6 liter
– Gewatteerd laptopvak voor een 15″ inch laptop
– Voorvak met ritssluiting
– Media vak
– Vak voor een zonnebril

Post Mid Volume (H 13.5cm x B 10.75cm x D 5cm)
De Post Mid Volume is een medium formaat rugzak met een strak en eenvoudig ontwerp. De voorzijde sluit met een enkele magnetische sluiting en de Herschel rugzak heeft een volume van 12 liter.
– Volume: 12 liter
– Sluit met een magneetsluiting
– 13″ laptopvak

Reid (H 17.25cm x B 11.25cm x D 6.5cm)

De Reid is een elegante rugzak, geĂŻnspireerd door klassieke draagtassen. De rugzak is geaccentueerd door een koordsluiting en heeft een volume van 19 liter.
– Volume: 19 liter
– Koordsluiting en magneetsluiting

5Retreat (H 17cm x B 12cm x D 5.75cm)
Met een klassieke afgeronde top, is de Retreat rugzak een gestripte versie van Herschel’s populaire Little America silhouet. De rugzak heeft een volume van 19.6 liter, wat ruimte geeft voor een 15 inch laptop.
– Volume: 19.6 liter
– Laptopvak voor een 15″ inch laptop

Settlement (H 17.75cm x B 12.25cm x D 5.75cm)

De Settlement is een praktische rugzak met kunststof ritsen. De rugzak biedt een vintage stijl gecombineerd met een modern gevoel. Door het volumineuze formaat van ruim 20 liter biedt de rugtas ruimte aan een 15 inch laptop. Ook bevat de Herschel tas een voorvak met ritssluiting.
– Volume: 20 liter
– Laptopvak voor een 15″ inch laptop
– Voorvak met ritssluiting
– Media vak

Survey (H 16cm x B 13cm x D 3cm)

De Survey is een unieke rugzak die is geĂŻnspireerd door klassieke scoutingtassen maar tegenwoordig ontworpen met moderne functionaliteit in het achterhoofd. De rugzak heeft een volume van 14 liter.
– Volume: 14 liter
– Sluit met magneetsluiting

Hopelijk is het op deze manier duidelijker wat de verschillen tussen de Herschel rugzakken zijn, zodat je tijdens het shoppen van je nieuwe Herschel tas, de juiste keuze kan maken!
Share this: