Tips & tricks voor het verzorgen van je tas

verzorging8

Heb je eindelijk je nieuwe lederen tas gescoord, dan wil je natuurlijk wel dat deze zo lang mogelijk meegaat. Met de verzorgingsproducten van Cowboysbag en Collonil geef je je tas een langer leven.

verzorging4

Bescherm je leren tas

Met het onvoorspelbare weer in Nederland kun je beter bepaalde voorzorgsmaatregelen treffen, zo ook met je lederen tas. Spray daarom, vóór het eerste gebruik, je tas goed in met een beschermende en voedende spray, zoals de Cowboysbag multispray of de Collonil Carbon Pro Spray. Deze sprays zorgen voor een krachtige waterproof bescherming voor alle materialen, dus ook leer. Door een dergelijke spray wordt het leer soepel gehouden. Bij de Collonil Carbon Pro Spray is tevens gebruikgemaakt van carbon-technologie met langdurige werking tegen vuil en vocht. Hoe te gebruiken? Schud de spray goed voor gebruik, spray vervolgens op 25 cm afstand op droog leer. Daarna is het enkel een zaak om de tas goed te laten drogen en je kunt op pad met je nieuwe tas!

verzorging6

Eerste Hulp bij Tas Ongelukken

Maar wat nou als er onverhoopt toch vuil op je tas is gekomen, je waterflesje is gaan lekken in je tas of je hebt bijvoorbeeld een penstreep op je lederen tas? De Clean & Care pompflacon van Collonil is je redder in nood. Het schuim spuit je op een schone doek. Wrijf het gelijkmatig op de plek waar je het wilt schoonmaken. Pak vervolgens een andere droge doek waarmee je het resterende schuim en het vuil kunt afvegen van de tas. Na ongeveer 10 minuten drogen zal het leer weer als herboren zijn.

verzorging1

Herstel de natuurlijke kleuren van je leren tas

Omdat leer een natuurlijk product is, kan het voorkomen dat je tas lichtelijk begint te verkleuren door blootstelling aan zon, vocht, regen of viezigheid. Met de Delicate Cream van Cowboysbag kun je de kleur herstellen. Ook deze crème zorgt voor optimale bescherming en diepe voeding van het leer. Dep een schone zachte doek in het potje en breng de crème gelijkmatig op het leer aan. Wrijf het op met een schone zachte doek.

verzorging7

Heb je liever een crème voor je tas waarbij je geen schone doek gebruikt? Dan ben je aan het juiste adres bij de Leather Cream van Collonil. Door het handige applicatorsponsje kan je makkelijk de juiste hoeveelheid doseren én direct aanbrengen op het leer. Natuurlijk bestel je al deze onderhoudsproducten voor je leren tas online bij The Little Green Bag.

Met deze onderhoudsartikelen bied je optimale verzorging en bescherming aan je lederen producten en geef je ze een lang leven mee. Op deze manier kan je extra lang genieten van de investering in je lederen tas. Geen vuiltje aan de lucht!Share this: