MYOMY Luiertassen: een betere toekomst voor kinderen

myomy-my-paper-bag-baby-luiertas

Het krijgen van een kindje is iets moois, iets bijzonders. We geven hen alle liefde, verzorging en aandacht die ze verdienen, zodat ze uiteindelijk uitgroeien tot mooie persoonlijkheden met een mooi leven. Althans, zo gaat het in Nederland. Helaas werkt dat niet zo in elk land.

MYOMY en Plan Nederland

In India zijn er zo’n 230 miljoen kinderen onder de vijf jaar die niet geregistreerd staan en geen geboortebewijs hebben. Dit beperkt hen in vele opzichten. Zo krijgen zij geen toegang tot gezondheidszorg en ook niet tot onderwijs. Het verschrikkelijke gevolg hiervan is dat de kans op ziekte, misbruik, uitbuiting en discriminatie enorm toeneemt.

MYOMY steunt daarom met de My Paper Bag Baby het goede doel Plan Nederland. Per verkochte luiertas doneren zij een bedrag aan hen. Plan Nederland zet zich wereldwijd in voor de rechten van kinderen en voert kindergerichte gemeenschapsprojecten uit in zo’n 50 landen in Afrika, Azië en Latijns-Amerika. Van het bedrag dat MYOMY doneert, laat Plan Nederland geboortebewijzen maken en krijgen baby’s in India toegang tot zorg en onderwijs, en daarmee een kans in de maatschappij. Een kans op een beter bestaan.

My Paper Bag Baby

De My Paper Bag Baby is een mooie unisex luiertas en is daarom een geschikte tas voor zowel de vaders als de moeders. De luiertas vloeit voort uit het populaire MYOMY model, de My Paper Bag. Beiden zijn ontworpen door Ramon Middelkoop en daardoor herken je het stoere karakter en de eenvoud, maar ook zeker de functionaliteit. De luiertas biedt vele vakjes, waarin je gemakkelijk alle luiers, speentjes, flesjes en babykleertjes kwijt kunt – en vooral snel terug vindt. Elke My Paper Bag tas is gemaakt van duurzaam gelooid leer en is handgemaakt. MYOMY heeft hiervoor fairtrade gecertificeerde werkplaatsen geselecteerd in India.

En als je kind eenmaal uit de luiers is gegroeid? Dan kan je de tas altijd nog als een mooie zakelijke tas of als reistas gebruiken. Daarmee is het een investering waar je jaren lang plezier van hebt.

Buy a bag, change a life!
Share this: