Schooltassen voor kinderen: back(pack) to school

kinderrugzakken-back-to-school
Ook voor de jongere kids staat er weer een nieuw schooljaar voor de deur. En dat betekent dat het tijd is om een leuke nieuwe kinderrugzak uit te zoeken! Natuurlijk zijn ze niet alleen geschikt voor school, maar ook voor naar de crèche of een dagje op stap. Geen idee welke rugzak je moet kiezen? Wij lichten de leukste merken uit op het gebied van kinderrugzakken.

Pick & Pack

De Pick & Pack rugzakkencollectie bestaat uit waanzinnig leuke ontwerpen, met een hoog schattigheidsgehalte voor de meisjes en een echte stoere look voor de jongens. Extra leuk is dat de rugzakken soms ook in een 3D uitvoering bestaan. Zo loopt jouw zoon of dochter bijvoorbeeld opeens met een panda, uil of haai op zijn/haar rug. Natuurlijk komen de rugzakken ook met een print. De kinderrugzakken zijn voorzien van een gewatteerd rugvlak en verstelbare gewatteerde schouderbanden, hebben een adreslabel en een apart vak voor een drinkbeker. Daarnaast is er nog voldoende ruimte voor een broodtrommeltje.

pick-pack-rugzakken

Herschel Supply & Co.

De kinderrugzakjes van Herschel Supply Co. zijn er in vele verschillende stijlen, kleuren, formaten en modellen. Van vierkant met gespsluitingen tot het klassieke backpack model met een ruim hoofd- en voorvak. Hiermee biedt de collectie voor elk kind wat wils in een stijl die bij hem/haar past. Ook deze tassen hebben gewatteerde schouderbanden, voor optimaal comfort. De tassen bieden ook een handige label waarop de naam geschreven kan worden.

herschel-supply-co-kinderrugzakken

Fjällräven

Fjällräven is populair bij de volwassenen. Dan hebben we het natuurlijk vooral over de Fjällräven Kånken rugzak en de Re-Kånken. Deze exemplaren zijn er ook in een kleinere uitvoering, speciaal voor kinderen: de Kånken Mini en de Re-Kånken Mini. Het verschil tussen de twee modellen is dat de Re-Kånken Mini is gemaakt van gerecycled polyester. Ook het proces om de rugzak te maken is duurzamer, door de SpinDye techniek. Dat betekent dat het verbruik van water, technologieën en energie aanzienlijk wordt verminderd. Daarnaast houdt het ook de kleur langer mooi. Je zoon of dochter draagt de rugzak comfortabel op de rug met de gevoerde schouderbanden, maar de tas kan ook gemakkelijk in de hand gedragen worden dankzij de korte hengsels aan de bovenkant van de tas.

Fjallraven-Kanken-Mini-rugzakken

Barts

Is jouw kind al iets ouders? Dan zijn de rugzakken van Barts erg leuk met de diverse prints. Van legerprint tot grappige Hakuna Matata teksten; de designs spatten bijna van de rugzak af. De rugzakken zijn voorzien van handige voorvakjes, waar jouw zoon of dochter spulletjes in kan bewaren waar je gemakkelijk bij wilt kunnen. Zo kan je bijvoorbeeld snel en gemakkelijk een pakje zakdoekjes tevoorschijn halen. De gewatteerde schouderbanden zorgen voor een prettig draagcomfort. Door de afmetingen zijn de Barts tassen groot genoeg om enkele boeken in mee te nemen.

Barts-Rugzakken-kinderen

Cool to school: bestel de schooltas online

Heb je een mooie rugzak gevonden die als perfecte schooltas kan dienen voor jouw kind? Bestel deze dan eenvoudig online in onze webshop. Wij gaan er direct mee aan de slag en zorgen ervoor dat de schooltas zo snel mogelijk bij jou en je spruit geleverd wordt.
Share this: