Rebecca Minkoff lanceert nieuwe tassencollectie

Op 5 februari was de modeshow van Rebecca Minkoff in het zonnige Los Angeles, waarbij o.a. de nieuwe tassencollectie werd gepresenteerd. Het was een waar spektakel! Voorafgaand aan de modeshow waren er verschillende evenementen georganiseerd. Zo kon je bij een stand van nagellakmerk Essie je nagels laten doen en was er een morning yoga class, zodat iedereen geheel ontspannen naar de modeshow kon gaan kijken.

Grote celebrities (Victoria Justice) en bloggers waren aanwezig bij het evenement, zoals Chiara Ferragni (The Blond Salad). Maar deze bekende bloggers zaten niet alleen in het publiek als toeschouwers; er liep ook een aantal grote bloggers mee in de modeshow, zoals Aimee Song (songofstyle), Coco Rocha (NOMADMGMT) en Jamie Chung (what the chung).

De nieuwste tassen van Rebecca Minkoff

De modeshow vond plaats in het centrum van Los Angeles. En de catwalk? Dat was een trambaan, hoe origineel is dat! Hierdoor lag de focus volledig op de prachtige items van Rebecca Minkoff. Zwierige tassen met franjes, vergelijkbaar met de Finn Crossbody en Fringe Leather X-body, maar daarnaast ook stijlvolle en elegante exemplaren zoals de Love Crossbody en Vanity Saddle, perfect voor iedere gelegenheid. Deze collectie heeft letterlijk voor ieder wat wils.

Na de modeshow konden de gasten genieten van een wijnproeverij en was er een pop-up shop aanwezig van reality tv-ster Lauren Conrad (The Hills).

Bestel jouw Rebecca Minkoff online

Is jouw modehartje ook sneller gaan kloppen door dit nieuws? Kijk dan snel voor de gehele collectie van Rebecca Minkoff op onze webshop. Veel shop plezier!
Share this: