KOMONO Crafted zonnebrillen, om jouw voorjaar goed te beginnen

KOMONO-crafted-zonnebrillen
De regenbuien hebben hun werk wel gedaan en het wordt nu toch echt weer tijd voor de zon om te gaan schijnen! Dan wil je natuurlijk zelf ook kunnen shinen en niet verblind worden door die fijne zonnestralen. Gelukkig biedt KOMONO Crafted daar de oplossing voor, met een scala aan prachtige zonnebrillen.

KOMONO Crafted is de premium lijn van zonnebrillenmerk KOMONO. De zonnebrillen zijn gemaakt van een hoogwaardige kwaliteit materialen. Ieder detail binnen deze lijn laat zien dat het gaat om authentiek vakmanschap. De zonnebrillen zijn er in verschillende modellen en kleuren waardoor er altijd wel een leuk paar sunnies voor jou tussen zit!

Shinen met je zonnebril

Gedurende de zonnige dagen willen we er natuurlijk wel op ons best uitzien en voldoen aan de laatste modetrends. Om hiervoor inspiratie op te doen hebben we een aantal populaire KOMONO Crafted zonnebrillen voor je op een rijtje gezet;

KOMONO Crafted’s Clement

Ook bij het model Clement zien we weer de kenmerkende ronde glazen. Het model beschikt over verfijnde details, zoals het deel bij de neusbrug. Clement is gemaakt van acetaat. Acetaat is een materiaal dat heel goed te stellen is wanneer het in contact komt met hete lucht. Daardoor kan de zonnebril precies worden afgesteld op jouw gezicht, voor de perfecte pasvorm.

KOMONO-Crafted-Clement

Back to the 70’s met KOMONO Crafted’s Lennon

Denk je aan een zonnebril met ronde glazen dan denk je al snel aan John Lennon. Deze popartiest uit de jaren 70 had ze vrijwel altijd op zijn neus staan. Ze zijn weer terug van weggeweest en we kunnen ze momenteel niet meer wegdenken uit het dagelijkse straatbeeld. Lennon heeft net zoals de brillen van John Lennon ronde retro glazen.

KOMONO-Crafted-Lennon

KOMONO Crafted’s Taylor

KOMONO Crafted zonnebril Taylor kun je zien als het kleine broertje van Lennon. Qua uiterlijke kenmerken ziet hij er hetzelfde uit, maar dan met wat minder ronde retro glazen.

KOMONO-Crafted-taylor-white-gold

KOMONO Crafted’s Alex

Een model dat al een aantal jaren meegaat en dat we ook zeker dit jaar nog blijven zien is het welbekende pilotenmodel. Heb je zelf niks met de trend rondom ronde glazen, dan is zonnebril Alex dus een mooie oplossing om toch fashionable het jaar door te gaan.

Deze acetate modellen zijn er in verschillende kleuren en prints waardoor er voor iedereen een favoriete KOMONO Crafted zonnebril tussen zit!

KOMONO-Crafted-Alex-white-gold
Lennon, Taylor en Alex kenmerken zich door de vlakke glazen. Vlakke glazen zijn helemaal hot op dit moment, waardoor deze zonnebrillen niet mogen ontbreken in jouw collectie.

Laat de voorpret maar beginnen en bestel je KOMONO zonnebril online!

Heb je inmiddels ook lentekriebels gekregen? Dan kan de voorpret alvast beginnen! Bestel jouw favoriete KOMONO Crafted zonnebril nu snel en eenvoudig online in onze webshop. Bij de zonnebril zit een mooie, stevige brillenkoker en een doekje om de glazen schoon te houden. Laat die zonnestralen maar komen!
Share this: