TOMS schoenen: One for one

toms-schoenen-mannen-vrouwen-kids

Get to know: TOMS

Eenvoudig, speels, duurzaam en comfortabel. Het merk met een groot hart is nu verkrijgbaar bij The Little Green Bag! Alledaagse schoenen of schoenen voor een speciale gelegenheid nodig? Bij TOMS zit er voor iedereen wel wat bij. De geliefde schoenen van TOMS zijn echte musthave’s voor de zomer!

Hoe het allemaal begon

In 2006 ontmoette de Amerikaanse reiziger Blake Mycoskie kinderen in een Argentijnse dorp. Het viel hem op dat de kinderen in het dorp op blote voeten liepen. Dit kan voetproblemen zoals blaren en ernstige infecties veroorzaken. Hij liet dit niet onopgemerkt voorbij gaan! Om hen te helpen zette hij TOMS op, een bedrijf met een bijzondere missie. Voor elk verkocht paar schoenen, schenkt TOMS een paar schoenen aan een kind dat ze het hardst nodig heeft. TOMS heeft al meer dan 70 miljoen nieuwe schoenen gegeven aan kinderen in nood.

TOMS for everyone

TOMS heeft voor een ieder wat wils! Het merk biedt een uitgebreide collectie aan schoenen voor mannen, vrouwen en kinderen.

toms-schoenen-man-vrouw-kind

Damesschoenen van TOMS

Comfortabel maar tegelijkertijd modieus, welke vrouw wil dit nou niet? Voor de dames heeft TOMS klassieke canvas instappers, flats, wedges, veterschoenen, boots of sandalen in het leven geroepen. Zo heb je de gladiator geïnspireerde Sandals Lexie van TOMS. Perfect voor de zomerse dagen of op vakantie. Of combineer de trendy Lenox Suede Woven sneakers onder een jurkje of een stoere boyfriend jeans!

toms-damesschoenen

TOMS voor mannen

De TOMS instappers voor heren zijn super praktisch, maar ook nog eens stylish én geschikt bij elke gelegenheid. Comfortabel te combineren onder een casual outfit of draag de instappers zakelijk onder een nette pantalon. De schoenen zijn verkrijgbaar in vele effen kleuren en met prints. De Classic Espadrilles Stripe is bijvoorbeeld perfect voor een relaxte look!

TOMS for kids

Voor the little ones heeft TOMS stijlvolle instappers en flats voor kids. Deze comfortabele jongens- en meisjesschoenen komen in verschillende seizoenskleuren en prints. Zo zijn er de Bimini Espadrilles Polka Dot schoenen, die perfect zijn voor in de zomer! De Bimini’s zijn afgewerkt met een vrolijk polkadotpatroon en zijn beschikbaar met en zonder klittenband.

toms-kinderschoenen

Shop TOMS now

Bekijk de gehele TOMS collectie en vind de schoen die bij jou past! En vergeet niet: Voor elk paar schoenen dat je koopt, geeft TOMS één paar nieuwe schoenen aan een kind in nood. One for One®.
Share this: