De grijze tassen van MYOMY – WIN EEN MYOMY TAS!

myomy-do-goods-grey

In de winter neigen we naar donkere tinten en in de zomer naar de wat fellere kleuren. Maar wist je dat grijs juist overal gemakkelijk mee te combineren is? Grijs is een stijlvolle kleur, die het prima doet als basis voor iedere outfit. Het Nederlandse tassenmerk MYOMY heeft daarom logischerwijs grijstinten opgenomen in haar nieuwe collectie, die bij elke outfit perfect matchen!

Grijs is trendy!

Grijs wordt vaak geassocieerd met saai, maar dit is allesbehalve waar! De kleur is neutraal en straalt luxe uit. Het is een kleur die zich op de achtergrond houdt, waardoor het geschikt is om overal bij te combineren en het ook elk seizoen goed doet. Zo kan de praktische My Paper Bag Handbag van MYOMY in elephant grey leuk gecombineerd worden met een pastelkleurige outfit. Of laat de stijlvolle My Paper Bag Mini spreken door te combineren met felle kleuren, voor een opvallende edgy look! Grijs is zeker een key item voor iedere garderobe, daarnaast is het design van de MYOMY tassen tijdloos. Hierdoor is het geschikt voor dagelijks gebruik, ook naar school of werk! De My Paper Bag Laptop leent zich hier uitstekend voor.
Benieuwd geworden naar de rest? Bekijk dan ook de overige grijze tassen, portemonnees en make-up tasjes van MYOMY.

myomy-laptopbag-my-paper-bag-laptop-elephant-grey

Over MYOMY Do Goods

MYOMY DO GOODS wil met haar producten de wereld een beetje mooier maken, vanuit een duurzame gedachte. Elk product wordt ontworpen door een Nederlandse designer, waardoor het altijd een erkend Dutch Design item is. De prachtige ecologisch gelooid lederen producten worden op een eerlijke fairtrade wijze geproduceerd. Het leer is afkomstig van dieren die een goed leven hebben gehad in India en Mongolië. De producten worden hier met de hand gemaakt door lokale ambachtslieden. Doordat deze mensen de mogelijkheid krijgen om te werken voor MYOMY, bouwen ze een menswaardig bestaan op met goede gezondheidzorg en educatie. Dit maakt MYOMY zo mooi en waardevol!

Win een MYOMY tas!

Ben jij ook zo enthousiast geworden over de grijze MYOMY collectie? Dan hebben we goed nieuws voor je, want jij kunt binnenkort shinen met een prachtige tas van MYOMY! Kans maken? Bekijk dan snel onze Facebookpagina om te zien hoe en wie weet ben jij straks de lucky winner! Wil jij hier niet op wachten, shop dan online de collectie van MYOMY DO GOODS!

myomy-grey-elephant-grey-win-een-tas
Share this: