Moederdag cadeaus: Zet jouw moeder in het zonnetje!

moederdag-cadeaus-tip
Volgende week zondag, 14 mei, is het weer zover: Moederdag! De dag die in het leven is geroepen om jouw moeder in het zonnetje te zetten. Heb je nog geen idee wat je voor haar moet kopen? Dan ben je bij The Little Green Bag aan het goede adres, want we hebben een paar leuke cadeautips voor je! Of ze nu gek is op tassen of juist meer van sieraden of accessoires houdt, wij hebben voor iedere moeder een geschikt cadeau.

Een sieraad met een persoonlijke touch

Wil je jouw moeder een cadeau geven met een persoonlijke boodschap? Orelia heeft diversen armbanden en kettingen met een persoonlijke betekenis. Met dit cadeau draagt jouw moeder jou altijd dichtbij, hoe ver jullie ook bij elkaar vandaan zijn.

Orelia heeft binnen de Elements Beaded collectie een aantal armbanden met verschillende betekenissen. Een voorbeeld hiervan is de Orelia Air Elements Beaded Bracelet. De hanger staat voor liefde, vertrouwen en sympathie. Kies de betekenis die bij jouw moeder past! Daarnaast heeft Orelia binnen haar assortiment kettinkjes die gekoppeld zijn aan een maand, met ieder een eigen betekenis. De Orelia May Chrysoprase Birthtstone is hier een voorbeeld van.  De hanger in de maand mei staat voor liefde en wijsheid. Of maak een keuze uit de Orelia Necklace Initial collectie, met de voorletter van jou of je moeder geef je dit sieraad een persoonlijke touch!

Orelia-moederdag-cadeaus-sieraden

Geef iedere outfit een kleurrijke boost

Houdt jouw moeder van kleur en combineert ze graag een sjaal bij haar outfit? Dan hebben wij het perfecte cadeau! De Kapaa van Becksöndergaard is een fleurige sjaal. Dankzij haar opvallende bloemenprint geeft deze sjaal iedere outfit een kleurrijke boost. Voor de moeder die gek is op pasteltinten hebben wij de Tie Dye Scarf van Unmade Copenhagen. Is jouw moeder meer van de basic tinten? Geen probleem dan is de Shawl Fabian van 323 perfect. De sjaal heeft een luxe uitstraling en is heerlijk zacht dankzij het gebruik van alpacawol.

De perfecte tas

Is jouw moeder gek op tassen? En is het weer tijd om haar prachtige collectie aan te vullen? De Bovine Pouch van By LouLou is een stijlvolle tas. Dankzij haar kleine formaat is deze tas perfect voor een dag naar de stad. Heeft jouw moeder meer een stoere look? Kies dan voor de MYOMY My Paper Bag Baggy, deze tas is de perfecte combinatie tussen stoer en trendy!

By-loulou-moederdag-cadeaus-tas
MYOMY-moederdag-cadeaus-sieraden

Altijd bij de tijd

Loopt je moeder al jaren met hetzelfde horloge, of vind je dat ze wel een boost kan krijgen met een nieuwe stijlvol horloge? De La Roche Full Black van CLUSE is stoer en helemaal van deze tijd. Dankzij de zwarte look is dit horloge gemakkelijk te combineren bij iedere outfit. Voor de bloemenliefhebber is de Flower Shower 3D Daisy Black Gold van Olivia Burton de perfecte accessoire. De wijzerplaat is voorzien van een prachtige 3D-bloem. Is jouw moeder meer een type voor een rustige, klassieke uitstraling? Kies dan voor de Minuit Gold White van CLUSE. Het horloge kenmerkt zich door de witte wijzerplaat met gouden details, door de combinatie met het zwarte lederen bandje heeft het horloge een rustige klassieke look.

Cluse-Oliva-burton-moederdag-cadeaus-horloges

Nog meer inspiratie voor Moederdag cadeaus

Heb je nog steeds niet het ultieme cadeau gevonden voor Moederdag? Bekijk dan ook ons complete overzicht met Moederdag cadeaus.
Share this: