Feestelijke openingsdeals en winacties in Utrecht

openingsdeals-utrecht
Deze week gaat het eindelijk gebeuren: de opening van onze nieuwe winkel in Utrecht, op de Steenweg 43! En alsof Moeder Natuur het aanvoelt dat dit feestelijke event deze week plaatsvindt, stijgen de temperaturen naar een toppunt! Dit laten we natuurlijk niet zomaar voorbij gaan en daarom hebben wij prachtige deals voor jullie samengesteld.

Win mooie prijzen van topmerken

Naast deze scherpe deals hebben wij nog meer goed nieuws! Onder onze eerste klanten die tijdens het openingsweekend bij ons komen shoppen, verloten wij namelijk een aantal prachtige prijzen van de leukste merken!

Wil je hier kans op maken? Vul dan het formulier in bij de kassa en geef jouw voorkeur op.

suitsuit-winactie-utrecht

10% korting bij een klantenpas

Wie tijdens het openingsweekend in onze nieuwe winkel in Utrecht een gratis klantenpas aanvraagt (The Little Green Card), krijgt 10% korting op zijn of haar aankoop, met uitzondering van giftcards, sale en de lopende acties. Klanten die al een klantenpas hebben of online hebben besteld bij The Little Green Bag, kunnen hun postcode doorgeven bij de kassa en krijgen zo alsnog de korting.

Everybody loves goodies

En daar houdt het nog niet op! Onze 45 eerste klanten krijgen bij een minimum besteding van € 75,- een goodiebag t.w.v. € 160,-. Uiteraard geldt hier: zolang de voorraad strekt. Wees er dus snel bij! In de goodiebag vind je het volgende:
– Trendy pins van Fabienne Chapot
– Een leuke verrassing van Liu Jo
– Stoere armbandjes van X works
– Een fashionable armband óf ketting van MYOMY
– Armbandjes met een leuk kaartje van A Beautiful Story
– Sleutelhangers van Castelijn & Beerens
– Leuke lookbooks en kaartjes van By LouLou, Daniel Wellington, Olivia Burton, O My Bag en Paul’s Boutique
– Handige Collonil sachetjes
– Stoere armbandjes van Legend
– Stijlvolle pennen van Guess
– Een coole musthave van Herschel Supply Co.
– Horloges en sleutelhangers van IKKI
– Creditcardholders van Decoded
– Laptop sleeves van Rains
– Zomerse sleutelhangers van Pretty Hot & Tempting

De goodiebags kunnen inhoudelijk onderling van elkaar verschillen.

Exclusief bij The Little Green Bag Utrecht: nieuwe Cowboysbag collectie

Vol trots mogen we je vertellen dat je bij The Little Green Bag in Utrecht als eerste ter wereld de nieuwe en complete Easy Going collectie van Cowboysbag kunt vinden! De collectie is uitsluitend in Utrecht verkrijgbaar en nog niet in onze andere winkels of online. De collectie is scherp geprijsd, maar van waanzinnig hoge kwaliteit en zeer mooi! Kom dus snel kijken!

In-store events!

En dat is nog steeds niet alles! Om de opening van onze nieuwe winkel te vieren, hebben we op vrijdag 26 mei en zondag 28 mei leuke in-store events georganiseerd:

Vrijdag 26 mei, 13.00 – 17.00 uur: CLUSE Styling Event
Op vrijdag is het Styling Team van CLUSE aanwezig. Zij geven je fashion tips over het stylen van jouw outfit, in combinatie met de prachtige horloges van CLUSE. Welke past het beste bij jou? Bij aankoop van een CLUSE horloge krijg je gratis een extra bandje uit geselecteerde kleuren.

Zondag 28 mei, 13.00 – 17.00 uur: Cowboysbag Tattoo Artist
Zondag komt er een Cowboysbag tattoo artist langs voor het graveren van Cowboysbag tassen! Dit is de kans om van jouw Cowboysbag een nog persoonlijkere eyecatcher te maken!

Kom je ook?

Wij hopen je natuurlijk te mogen verwelkomen tijdens de opening van onze winkel op 25 mei. Met hapjes, drankjes en muziek, belooft het een mooi feest te worden. De winkel is geopend van 11.00 – 17.00 uur en gevestigd op de Steenweg 43.
Share this: