Tips voor het inpakken van je koffer

tips-koffer-inpakken
De zomer komt eraan en dat kan maar één ding betekenen: vakantie in het vooruitzicht! Maar bij een vakantie komt ook de nodige inpakstress om de hoek kijken. Met onderstaande handige inpaktips helpen wij je graag op weg naar je ontspannen vakantie!

Inpaktip 1: Maak een checklist

Maak voordat je je koffer in gaat pakken een lijstje van alle spullen die je mee wilt nemen. Door gebruik te maken van zo’n lijst zorg je ervoor dat je niks vergeet en kun je gemakkelijk en in recordtempo je spullen inpakken. Een tip die hierop aansluit: zorg dat je deze lijst bewaard zodat je op de terugweg kunt checken of je al je spullen weer hebt ingepakt!

Inpaktip 2: Een nieuwe koffer

Voorpret van de vakantie begint al bij het kiezen van een nieuwe koffer. Ga voor een lichtgewicht koffer met wielen, zoals een Fabulous Fifties koffer van SUITSUIT. Door de meedraaiende wielen en het gebruik van lichte materialen, ga je niet alleen stijlvol maar ook comfortabel op reis. En door het lichte gewicht houd je des te meer kilo’s over voor je stijlvolle vakantiegarderobe!

Inpaktip 3: Rol kleding op in je koffer

Door je kleding op te rollen zorg je ervoor dat je kleding compacter is, omdat er minder lucht tussen zit. En kleinere kleding, betekent dat je ruimte bespaart in je koffer voor een luchtige sjaal voor koelere zomeravonden, zoals de Colourblock sjaal van POM Amsterdam.

tips-koffer-inpakken

Inpaktip 4: Reisflesjes zijn je beste vriend

Een te zware koffer is verleden tijd als je reisflacons gebruikt. Wist je namelijk dat je toilettas meestal een van de zwaarste items in je koffer is? Door gebruik te maken van reisflesjes hoef je niet hele flessen shampoo, conditioner etc. mee te nemen. En dat betekent minder gewicht in je koffer!

Inpaktip 5: Accessoires combineren

Je gaat op vakantie en neemt mee… een hele berg kleding die je niet draagt. Zonde van de ruimte in je koffer! Speel daarom met accessoires. Door bijvoorbeeld diverse kettingen van Orelia met elkaar te combineren, creëer je met dezelfde kledingstukken toch een geheel andere look!

tips-koffer-inpakken

Inpaktip 6: Doe je sokken in je schoenen

Tijdens je vakantie heb je ze beide nodig: sokken en sandaaltjes of andere schoenen. Tijdens het inpakken kun je deze twee items gemakkelijk met elkaar combineren om ruimte te besparen. Simpele truc: stop je Happy Socks sokken in je schoenen, bijvoorbeeld de lichtgewicht sandaaltjes van TOMS. Voilà, weer wat extra ruimte in je koffer!

tips-koffer-inpakken

Inpaktip 7: Handdoeken en slippers voor bij het zwembad

Handdoeken nemen enorm veel ruimte in. Zorg er daarom voor dat je checkt of handdoeken inbegrepen zijn op je verblijfplaats, zodat je ze zelf niet mee hoeft te nemen. Een andere accessoire die je natuurlijk nodig hebt voor bij het zwembad of op het strand zijn comfortabele slippers. Maak keuze uit slippers van Havaianas of slippers van Reef.

tips-koffer-inpakken

Inpaktip 8: Ontspanning

Tijdens vakantie verlang je natuurlijk naar complete ontspanning. Neem dus een nieuw boek of diverse tijdschriften mee. De dag vliegt zo voorbij op je strandbedje in de zon!

Shop gemakkelijk je bikini, slippers of zonnebril online

Is je vakantie al in zicht maar weinig tijd om vooraf te shoppen? Maak het jezelf gemakkelijk door online te shoppen. Bij The Little Green Bag wordt jouw bestelling dezelfde dag nog verzonden als je voor 10 uur ’s avonds hebt besteld. Dus of het nu je koffer, strandtas of zonnebril is; in de webshop of één van onze winkels maak je jouw vakantiegarderobe compleet!
Share this: