Vaderdag cadeautips voor de liefste vader

vaderdag-cadeaus-tips
Het is bijna zover, zondag 18 juni: de dag om de leukste, stoerste en dapperste vaders in het zonnetje te zetten! Op zoek naar het perfecte cadeau voor je vader? The Little Green Bag heeft een aantal leuke cadeautips voor je op een rijtje gezet, zodat je niet lang hoeft te piekeren over het ideale cadeau. Eén ding weten we zeker: met één van deze Vaderdag cadeaus sla je zeker niet de plank mis.

vaderdag-cadeaus-tips

De ideale werktas als Vaderdag cadeautip

Voor de hardwerkende vaders hebben we de Bag Manhattan van Cowboysbag, de ideale werktas! Deze stoere tas biedt voldoende ruimte voor alle benodigde spullen en beschikt tevens over een aantal ritsvakken. Zo gaat je vader elke dag geordend op pad. Middels het lange verstelbare schouderhengsel kan de tas zowel op de schouder als crossover gedragen worden, wat bijdraagt aan het draagcomfort!

vaderdag-cadeaus-tips

Zonnebril als cadeau voor Vaderdag

Shine on, dad! Met de Alex van KOMONO Crafted loopt je vader deze zomer (of elk ander seizoen) trendy én goed beschermd erbij. De bril kenmerkt zich door het welbekende pilotenmodel. Dit tijdloze model is niet meer weg te denken uit het dagelijkse straatbeeld, dus jouw vader loopt er goed bijtijds bij. Het montuur is verkrijgbaar in twee kleuren, dus laat jouwvader deze zomer shinen met een nieuwe zonnebril!

vaderdag-cadeaus-tips

Vaderdag cadeautip: held op sokken

Een man kan nooit genoeg sokken hebben. Met deze Happy Socks Black White Gift Box maak je je vader dan ook echt blij! De Gift Box bestaat uit vier paar sokken met een zwart witte print. De sokken zijn gemaakt van gekamd katoen, wat zorgt voor een hoog draagcomfort. Voor de kleurrijke vaders hebben we de Happy Socks Big Dot Gift Box. Een viertal kleurrijke sokken in verschillende patronen en kleuren. Move over, gatenkaas sokken!

vaderdag-cadeaus-tips

Een nieuwe portemonnee is altijd een goed idee voor Vaderdag

Of jouw vader nou een big spender is of niet; hij tovert bijna elke dag wel zijn portemonnee tevoorschijn. In dat geval mag het ook wel een mooi exemplaar zijn. De Vita Billfold Wallet is een stijlvolle portemonnee van Castelijn & Beerens. Deze portemonnee is eenvoudig in design en biedt genoeg ruimte voor brief- en muntgeld en is daarnaast aangevuld met 12 steekvakken voor pasjes.
Voor de praktische vaders hebben we de welbekende portemonnees van Secrid. Het is een perfect cadeau voor een vader die alle aankopen met pasjes doet. Zo heb je bijvoorbeeld Slimwallet Rango. Middels één druk op de knop schuiven de pasjes gemakkelijk omhoog, waardoor je nooit meer hoeft te zoeken naar de juiste pas. Tevens zijn de Secrid portemonnees voorzien van RFID protectie, waardoor je kaarten beschermd worden tegen ongewenst uitlezen van privacygevoelige gegevens. Niet alleen modieus en functioneel, maar dus ook een veilige portemonnee!

Nog meer inspiratie opdoen voor Vaderdag cadeaus?

Nog niet het juiste cadeau tegengekomen voor je lieve vader? Geen zorgen! The Little Green Bag heeft namelijk genoeg opties waaruit je kunt kiezen. Bekijk snel het complete overzicht met cadeaus voor Vaderdag. Als je voor 10 uur ’s avonds bestelt, heb je het cadeautje ook nog eens de volgende dag al in huis.
Share this: