De tassen van Diana

tassen-diana

Op 31 augustus is het precies twintig jaar geleden dat prinses Diana overleed. Ze zette zich volop in voor goede doelen, bijvoorbeeld tegen het gebruik van landmijnen en voor het verminderen van het stigma rondom Aids. Haar enorme betrokkenheid bij de maatschappij maakte Lady Di erg populair.
Toch stond de Princess of Wales óók bekend om haar enorme garderobe van kleding en luxe tassen, die later allemaal zijn geveild voor goede doelen. Wij kijken terug op haar elegantie en keuze voor tassen.

‘Cleavage clutches’

Volgens de verhalen werden de clutches van Diana Spencer bekend bij de paparazzi onder de naam ‘cleavage clutches’, omdat ze deze altijd slim wist te gebruiken om haar decolleté te verbergen tijdens de ietwat onflatteuze momenten. Zo zie je haar hier bijvoorbeeld elegant uit auto’s stappen, dankzij haar clutches.

diana-cleavage-clutches

De Diana-look

Haar tassen hadden vaak een klassieke uitstraling en vormden altijd een mooie aanvulling op haar outfit. Zo hadden ze vaak een neutrale kleur, zonder al te veel poespas. Maar allesbehalve saai! Onderaan dit artikel vind je aantal exemplaren uit onze collectie, die overeenkomen met de stijlvolle tassen van Diana.

Bestel je tas online

Wil jij er net zo stijlvol uitzien als Diana met een tas die jouw look compleet maakt? Bestel deze dan online in onze webshop. Wij sturen deze binnen Nederland gratis naar je toe.
Share this: