Zo draag je een POM Amsterdam sjaal

pom-amsterdam-win-blog
Bij iedere sjaalliefhebber staat POM Amsterdam bovenaan het lijstje. Het merk is misschien wel het bekendste merk in Nederland als het gaat om sjaals. De zussen Liesbeth en Violet hadden samen één droom: het maken van kwalitatief hoogwaardige sjaals waar vrouwen écht blij van worden.

De collectie van POM Amsterdam bestaat altijd uit kleurrijke en vrolijke prints, die ervoor zorgen dat een look nooit saai is. Alle stoffen en prints worden door de zussen zelf ontworpen in Amsterdam. Geen enkele sjaal in de POM Amsterdam collectie is hetzelfde; van lichte en donkere kleuren tot  drukke en rustige prints. Door de diversiteit van het assortiment is er voor iedereen een perfecte sjaal te vinden, dus ook voor jou!

Niet alleen kunnen de trendy sjaals van POM Amsterdam jouw outfit kleur en een mooie uitstraling geven, maar je kunt ze ook op verschillende manieren dragen. Hierdoor rock je elke dag een andere look met dezelfde sjaal.

Hoe kun je dezelfde sjaal op verschillende manieren dragen?

Het toffe van POM Amsterdam sjaals is dat deze een driehoekige asymmetrische vorm hebben. Dit betekent dat de ene punt van de sjaal langer is dan de andere punt. Door deze asymmetrische vorm kunnen de sjaals van POM Amsterdam op verschillende manieren worden gedragen. Zo lijkt het net of je elke dag een andere trendy sjaal draagt. Wij hebben een aantal manieren voor jou op een rijtje gezet waarop je de sjaal kunt dragen.

Draag je sjaal de POM-way

Deze eerste manier wordt ook wel de echte POM manier genoemd en ziet er moeilijker uit dan dat het is. Om de sjaal in dit model te krijgen doe je het volgende:
Houd de driehoekige sjaal voor je, met de punt naar beneden. Vervolgens kruis je de lange en de korte punt achter je langs. De korte en de lange punt zitten nu als het goed is weer aan de voorzijde. Deze punten kruis je weer met elkaar en je bent klaar met deze hippe look!

Casual look

Deze manier is misschien wel de meest gebruikte manier van het dragen van driehoekige sjaals. Om deze look te krijgen, houd je de sjaal voor je met de punt naar beneden. De lange en korte punt gaan weer kruislinks achter je langs. Als je dit hebt gedaan pak je een punt beet en stop je deze achter de driehoek langs, naar beneden. Dit doe je ook met de andere punt. Doordat de POM Amsterdam sjaals een korte en lange punt hebben zal de ene punt meer onder de sjaal vandaan komen dan de andere punt. Zo creëer je binnen twee minuten een stijlvolle look.

Stijlvol en makkelijk

De laatste manier is een casual look. Deze look kan snel en makkelijk worden gemaakt. Je slaat de sjaal over je rug heen met de punt naar beneden. De lange en korte punt heb je dan over je schouders hangen. Doordat de ene punt langer is, kan deze eventueel ook nog over de andere schouder worden gehangen. Als je dat hebt gedaan, ben je klaar om deze look te rocken.


Dankzij de asymmetrische driehoekige sjaals van POM Amsterdam kan je elke dag een nieuwe look maken. Ook hoef je nooit meer je sjaal in de kast te laten liggen, omdat je niet zou weten hoe je hem moet dragen. Zie jij jezelf al lopen met deze looks? Wij wel!

Bekijk hier ook het how-to-wear filmpje van POM Amsterdam:

Bestel je POM Amsterdam sjaal online

Heb je een leuke POM Amsterdam sjaal gevonden in onze webshop? Bestel deze dan eenvoudig online. We gaan gelijk aan de slag met het verwerken van jouw order, zodat je die fijne sjaal in de meeste gevallen morgen al in huis hebt!
Share this: