10 tips voor schoencadeautjes – Sinterklaas kapoentje wat zit er in mijn schoentje?

schoencadeaus-sinterklaas
De donkere en koude dagen zijn weer aangebroken en over een paar weken is het weer pakjesavond. Sinterklaas is in ieder geval al onderweg! Dit betekent niet alleen oneindig veel strooi- en snoepgoed, maar ook cadeaus! Wat is er nou leuker dan het zetten van je schoen, waar je vervolgens een geweldig cadeau in vindt? Inderdaad; daar wisten wij het antwoord ook niet op. Maar wij snappen dat het niet altijd even makkelijk is voor Sinterklaas om voor iedereen weer een leuk schoencadeautje te bedenken. Om hem wat inspiratie te geven hebben wij een top 10 samengesteld van de leukste schoencadeautjes uit ons assortiment.

1. Secrid Cardprotector

Wie betaalt er tegenwoordig nog met losgeld? Precies! De meeste mensen betalen tegenwoordig met een pinpas. In een tijd waarin RFID pasjes regelmatig geskimd worden, biedt de Secrid Cardprotector uitkomst. Het beschermlaagje zorgt ervoor dat jouw privacygevoelige informatie beschermd blijft. Door het schuifsysteem wordt er ruimte geboden voor meerdere pasjes. De Secrid Cardprotectors zijn in verschillende stijlen verkrijgbaar. Zo is er voor ieder wat wils! Door het handige pocketformaatje, neem je jouw belangrijkste pasjes gemakkelijk mee in je broekzak of tas. Secrid biedt overigens nog meer portemonnees, in verschillende stijlen. Deze zijn allemaal voorzien van een cardprotector. Bekijk dus snel de complete Secrid collectie. Wil je meer weten over wat het verschil is tussen deze modellen, lees dan ook ons blog: Secrid RFID cardprotectors beschermen jouw privacy.

Secrid-cardprotector

2. CLUSE Horlogebandjes

Ze zijn niet meer weg te denken: de te gekke horloges van CLUSE. Het leuke aan CLUSE horloges is dat je deze zelf kunt samenstellen dankzij de los verkrijgbare CLUSE horlogebandjes. Zo kun je elke dag een andere look creëren met je horloge. Of je nu leer, fluweel of metaal wilt, of specifiek op zoek bent naar een lizzard print, goud, zilver of een andere kleur; wij hebben het allemaal!

schoencadeau-tips-horlogebandjes-cluse

3. The Purse van Cowboysbag

Een ander leuk schoencadeautje is The Purse van Cowboysbag. The Purse is een stevige portemonnee, gemaakt van leer van hoogwaardige kwaliteit. De portemonnee biedt genoeg ruimte voor pasjes, munt- en briefgeld. Deze stoere Cowboysbag portemonnee is in veel verschillende kleuren verkrijgbaar. Ken of ben jij iemand die Cowboysbag een heel leuk merk vindt en toevallig op zoek is naar de perfecte portemonnee? Dan is The Purse het perfecte schoencadeautje.

schoencadeau-tips-cowboysbag-the-purse

4. SLB Cute Catch van By LouLou

Een andere leuke portemonnee om te krijgen of te geven is de SLB Cute Catch van By LouLou. Deze slimme portemonnee van By LouLou heeft een schubbenpatroon en biedt genoeg ruimte voor pasjes, munt- en briefgeld. Het leuke aan deze portemonnee is dat de Cute Catch ook gemakkelijk als Clutch gebruikt kan worden. Aan de voorzijde van de portemonnee bevindt namelijk een vak voor je telefoon. Zo heb je niet alleen een portemonnee, maar ook een clutch. Twee cadeaus in één!

schoencadeau-tips-by-loulou-cute-catch

5. Happy Socks

Wie kent de vrolijke en kleurrijke sokken van Happy Socks niet? De sokken zijn gemaakt van stevig gekamd katoen en maken van elke voet een feestje. In ons assortiment vind je Happy Socks voor mannen, vrouwen en kinderen in alle kleuren, patronen en maten. Ook hebben we de sokken niet alleen los in het assortiment, maar ook in een giftbox. Het perfecte cadeau voor in je schoen!

schoencadeau-tips-happysocks-stripes-giftbox-stripes

6. Orelia ketting

De sierlijke kettingen van Orelia staan om iedere nek fabulous. Orelia heeft veel verschillende kettingen in de kleuren zilver en goud. Aan iedere ketting hangt een ander sierlijk hangertje. Sommige kettingen hangen om een giftcard. Daardoor is het extra leuk om te geven of te krijgen natuurlijk.

schoencadeau-tips-orelia-strawberry-necklace-pale-gold-ketting

7. POM Amsterdam sjaal

Wij zijn heel erg fan van de sjaals van POM Amsterdam. En wij zijn niet de enige! Een POM Amsterdam sjaal houdt je namelijk niet alleen heerlijk warm, maar de sjaal maakt je hele outfit compleet. Elke sjaal heeft andere kleuren en patronen. Alsof dat nog niet genoeg is, kan je een POM Amsterdam sjaal op verschillende manieren dragen. Wie wil dat niet?

schoencadeau-tips-POM-amsterdam-sjaal-gradient-dream-shawl-blue

8. SUITSUIT Packing Cubes

Niemand vindt zijn of haar koffer inpakken een leuke klus, maar met de Packing Cubes van SUITSUIT kan je koffer inpakken een stuk leuker worden. De cubes zijn in verschillende maten en kleuren verkrijgbaar, die matchen met de Fabulous Fifties collectie van dit trendy koffermerk. De cubes zorgen ervoor dat je kleren, toiletspullen en accessoires geordend kunnen worden meegenomen in je koffer. Hierdoor kan je niet alleen alles snel vinden, maar past er ook meer in je koffer. Het ideale schoencadeautje voor iemand die vaak op reis gaat.

schoencadeau-tips-suitsuit-PACKING-CUBES

9. Mujjo iPhone Case

Op zoek naar een stijlvolle leren iPhone Case? Wij kunnen je helpen. De Mujjo iPhone Cases zijn stevige lederen cases, verkrijgbaar voor elk type iPhone. De cases zijn daarbij ook nog eens beschikbaar in verschillende kleuren. Heb je naast je telefoon vaak alleen één of twee pasjes bij je? Dan biedt Mujjo ook nog cases met een speciaal vakje voor je pasjes. Dit is dus niet alleen een stoer en fashionable cadeau, maar ook nog eens erg praktisch!

schoencadeau-tips-mujjo-leather-wallet-case-iphone7-black

10. The Little Green Bag Giftcard

Kan je niet goed kiezen uit de vele producten die we bij The Little Green Bag te bieden hebben? Dat is geen enkel probleem. Met The Little Green Bag giftcard kan jij of iemand anders zelf de keuze maken uit de vele leuke schoencadeautjes die wij te bieden hebben! Bovendien hebben we voor zowel mannen als vrouwen een aparte giftcard, maar ook een neutraal exemplaar voor elke gelegenheid. Zo kan je de plank ook niet misslaan! Best part? Je bepaalt zelf hoeveel de giftcard waard is!

schoencadeau-tips-giftcard-cadeabon-the-little-green-bag-tlgb

Bestel jouw sinterklaascadeau online

We hopen dat we Sinterklaas genoeg inspiratie hebben gegeven voor de schoencadeautjes, maar ben je toch op zoek naar iets anders? Geen zorgen! In onze webshop vind je nog veel meer leuke schoencadeautjes. Bekijk snel onze webshop en bestel het gemakkelijk online! Als je wilt, pakken we het zelfs nog even voor je in. Veel plezier met shoppen!
Share this: