All I want for Christmas is…

De kerstkransen liggen al in de winkels en de kerstliedjes worden weer volop gedraaid. Het is december en dat betekent dat The most wonderful time of the year weer is aangebroken. Tijd om de kerstbomen op te tuigen en de versieringen op te hangen. Maar een kerstboom zonder cadeaus geeft hetzelfde gevoel als een kerstmis zonder sneeuw. Helaas kunnen wij het niet laten sneeuwen, maar we kunnen je wel inspiratie geven voor leuke kerstcadeautjes. Daarom hebben wij speciaal voor jou een lijstje gemaakt met kerstcadeautjes voor elk budget!

Santa Claus is coming to town – kerstcadeaus onder de € 50,-

P.F. Candle Co. kaarsen

De kaarsen van P.F. Candle Co. zijn heerlijke geurkaarsen voor in huis. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende geuren en in verschillende maten, waardoor je er altijd één vindt die perfect bij je past. De artikelen zijn met natuurlijke producten gemaakt en kunnen tot wel 50 uur branden. Zorg voor nog meer sfeer tijdens de kerstdagen met de kaarsen van P.F. Candle Co.

candle-co-candles

Secrid Cardprotector

De Cardprotector van Secrid is een ideaal cadeau voor mensen die niet van losgeld houden en de privacygevoelige informatie op hun RFID-pasjes willen beschermen. Met de Cardprotector kun je niet alleen je pasjes veilig opbergen, maar ook makkelijk weer terugvinden. De Secrid Cardprotectors zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren.

secrid-cardprotector

Happy Socks

De sokken van Happy Socks maken van elke dag een feestdag. De sokken zijn gemaakt van gekamd katoen en voelen warm en zacht aan. De sokken van Happy Socks zijn verkrijgbaar in veel verschillende designs en kleuren. De sokken zijn los verkrijgbaar, maar ook in een leuke giftbox. Voor de feestdagen hebben we zelfs een leuke Singing Christmas Giftbox.

singing-christmas-giftbox-happy-socks

CLUSE Horlogebandjes

Met de CLUSE horlogebandjes maak je iedere CLUSE liefhebber blij. De bandjes zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en materialen. Zo creëer je elke dag een andere look met hetzelfde horloge. Van CLUSE horlogebandjes kun je er nooit genoeg hebben.

cluse-horlogebandjes

Jingle Bells Jingle Bells – kerstcadeaus onder de € 100,-

SLB portemonnee van Loulou Essentiels

De nieuwe SLB collectie van LouLou Essentiels bestaat uit stijlvolle portemonnees. De portemonnees van Loulou Essentiels zien er niet alleen geweldig uit, maar bieden ook genoeg ruimte voor pasjes, brief- en muntgeld. De SLB’s doen hun naam van Smart Little Bag eer aan, omdat ze niet alleen als portemonnee gebruikt kunnen worden, maar ook als clutch. De portemonnees zijn verkrijgbaar in verschillende prints en kleuren.

by-loulou-sls

Rains Backpack

Op zoek naar een stoere, praktische rugzak die ook nog eens waterdicht is? De Backpack van Rains voldoet aan al deze eisen. Deze stijlvolle rugzak is gemaakt van polyester en biedt genoeg ruimte voor al je eigendommen. De Backpack van Rains is bij ons verkrijgbaar in twee maten en in nog meer verschillende kleuren. Het perfecte cadeau voor iemand die vaak door de regen moet.

rains-backpack

Bethcon Bag van Ted Baker

Toch liever een elegante handtas? Die hebben wij natuurlijk ook in ons assortiment. De Bethcon Bag van Ted Baker is een stijlvolle shopper. Dankzij het grote formaat kan de tas perfect voor verschillende gelegenheden worden gebruikt. De Bethcon Bag is uitgebracht in warme en winterse kleuren.

ted-baker-bethcon

Shawl van Bufandy

Op zoek naar een warme sjaal voor de koude winterdagen? Wij vinden de sjaals van Bufandy een echte aanrader. Ze zijn gemaakt van alpacawol. De wolsoort voelt warm en zacht aan en heeft een stijlvolle uitstraling. Dat is niet het enige, door het alpacawol kunnen de sjaals ook gedragen worden door mensen met een allergie voor wol. Wie maak je hier nou niet blij mee?

BUFANDY-shawl

Have yourself a merry little Christmas – kerstcadeaus boven de € 100,-

Little America Mid Volume van Herschel

De Little America Mid Volume is een stoere rugzak van het merk Herschel Supply Co. De rugzak heeft verschillende opbergvakken en biedt ruimte voor een laptop van 13 inch. De rugzak is bij ons verkrijgbaar in verschillende kleuren. De Little America Mid Volume is niet alleen de perfecte rugzak voor naar school of naar het werk, maar kan ook ideaal gebruikt worden voor op reis.

herschel-supply-co-little-america-mid-volume

My Paper Bag Zipper Long Handles New van MYOMY

Toch liever een handtas? Neem een kijkje bij MYOMY. De My Paper Bag Zipper Long Handles New is een stijlvolle shopper en de bestseller uit de collectie van MYOMY. De tas sluit middels een ritssluiting en biedt genoeg ruimte voor al jouw eigendommen. De shopper heeft een tijdloos design en is verkrijgbaar in meerdere kleuren. De perfecte tas om dagelijks te gebruiken.

myomy-my-paper-bag

The Bag van Cowboysbag

Een klassieker uit ons assortiment is The Bag van Cowboysbag. The bag is niet alleen tijdloos, maar ook multifunctioneel. Dankzij het ruime formaat en de meerdere vakken, kan de tas voor diverse gebeurtenissen gebruikt worden. Zo is The Bag niet alleen ideaal als school- of werktas, maar kan ook perfect gebruikt worden voor een weekendje weg. Wil je liever een kleiner formaat? Geen probleem! Dit model is namelijk verkrijgbaar in meerdere maten.

COWBOYSBAG-the-bag

TLBG Giftcard

Heb je geen keuze kunnen maken? Geen zorgen! Met de The Little Green Bag Giftcard kan jij of iemand anders zelf de keuze maken uit onze vele leuke kerstcadeautjes.

giftcard-the-little-green-bag

Bestel je kerstcadeau online bij The Little Green Bag

We hopen dat we genoeg inspiratie hebben gegeven om de leegte onder je kerstboom op te vullen. Ben je toch op zoek naar iets anders? We hebben nog veel meer leuke kerstcadeautjes in ons assortiment. Bekijk snel onze webshop of kom langs in één van onze winkels!
Share this: