Cowboysbag slaat nieuwe weg in met Hooked collectie

cowboysbag_hooked_backpack_doral_petrol
ROTTERDAM – Cowboysbag eindigt dit jaar opvallend, door vandaag de nieuwe Hooked collectie te lanceren. Het premium lederwarenmerk bewandelt met deze lijn een nieuwe weg, met modellen die naadloos aansluiten bij de trends van vandaag.

Over de collectie

De collectie kenmerkt zich door de opvallende antiekzilverkleurige haaksluiting, die terugkomt in onder andere de crossbody tasjes en rugzakken. De handtassen en schoudertassen hebben een vrouwelijk model gekregen. Het paradepaardje van de collectie is de Backpack Doral; een uniek exemplaar van een rugzak. De bovenkant van de tas kan namelijk omgevouwen worden, waardoor dit de flap vormt om de tas af te sluiten. Deze wordt vervolgens vastgezet met de haak op de tas. De collectie richt zich met de ruime rugzakken niet alleen op dames, maar ook op mannen die op zoek zijn naar een stoere lederen tas. De collectie is verkrijgbaar in verschillende kleuren.

cowboysbag_hooked_backpack_tamarac_cognac

Natuurlijk gelooid leer

Cowboysbag maakt gebruik van natuurlijk gelooid leer, wat betekent dat de kwaliteit zeer hoog is. Bijzonder aan dit leersoort is dat het meer karakter krijgt en mooier wordt naarmate het meer gebruikt wordt.

cowboysbag_hooked_bag_nelson_cognac

Cowboysbag classics

Wie fan is van de Cowboysbag klassiekers, zoals The Bag en The Purse, hoeft niet bang te zijn; deze modellen zijn nog steeds verkrijgbaar. De Hooked collectie koop je vanaf vandaag natuurlijk bij The Little Green Bag. Onderaan dit artikel kan je de complete collectie bekijken.
Share this: