Cowboysbag maakt trendy luiertassen voor haar én hem

cowboysbag-luiertas-diaperbag-backpack-Tortola
Rotterdam – Cowboysbag brengt eind januari een nieuwe collectie luiertassen uit. De tassen kenmerken zich door het leer van hoogwaardige kwaliteit, maar vooral door de trendy modellen, geschikt voor hem en haar. De luiertassen zijn wereldwijd verkrijgbaar.

Elke tas doet precies wat je ervan mag verwachten: het biedt de benodigde ruimte voor onder andere luiers, babykleertjes, speentjes en flesjes, met behulp van verschillende vakken. Cowboysbag onderscheidt zich van andere luiertassen dankzij de unieke en stoere modellen.

Maria Gandjapour, eigenares van het merk en aanstaande moeder: ‘Uit ervaring weet ik dat er veel aandacht wordt besteed aan het uitzoeken van een mooie kinderwagen, trendy babykleertjes en een hippe babykamer. Ik vind dat het uitzoeken van een goede én trendy luiertas hier ook bij hoort. Ook al ben je een moeder; je kunt nog steeds met een hippe tas lopen van mooie kwaliteit. Met deze nieuwe collectie willen we laten zien dat een luiertas super trendy kan zijn! Door het stoere ontwerp zijn ze niet alleen geschikt voor vrouwen, maar ook voor mannen die met hun kindje op pad gaan. Dat zie je aan de buitenkant van de tas, maar ook aan de voering aan de binnenzijde, in een stijlvolle unisex kleur.’

Jaren plezier van een luiertas

De collectie bestaat uit uiteenlopende modellen, van stoere rugzakken tot elegante schoudertassen. Cowboysbag maakt gebruik van natuurlijk gelooid en full grain leather; leer van zeer hoge kwaliteit. Maria: ‘Dit zorgt ervoor dat de tas jarenlang mee gaat. Daarom hebben we veel aandacht besteed aan het model, zodat je de tas ook kunt dragen wanneer je kindje wat ouder is. Zo kan je een Cowboysbag luiertas prima gebruiken als business bag. De Diaper Backpack Tortola is hier een goed voorbeeld van, doordat deze is uitgerust met een laptopvak.’ De tassen zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar, passend bij iedere kinderwagen. De luiertassen zijn waterafstotend en hebben een voering die gemakkelijk schoon te maken is. Elke tas is voorzien van een eigen, uitneembaar verschoningsmatje.

Stroller straps

Het gemak dient de mens, dachten ze bij Cowboysbag. Omdat je als ouder je handen al vol genoeg hebt, is het handig wanneer je de tas nog ergens kwijt kunt tijdens het wandelen, terwijl je alle baby essentials nog snel bij de hand hebt. De tassen zijn gemakkelijk te bevestigen aan elke willekeurige kinderwagen, met behulp van de stroller straps. Deze lederen straps zijn gemakkelijk aan de wagen te bevestigen met behulp van een haaksluiting en zijn verkrijgbaar in een kleur die matcht met de tas. De straps zijn los verkrijgbaar.

Cowboysbag brengt vier collecties per jaar uit, met verschillende series. De luiertassen en overige Cowboysbag collecties koop je natuurlijk via The Little Green Bag.Share this: