Win jouw favoriete Shabbies Amsterdam item!

winactie-shabbies-amsterdamAl decennialang zijn Fred de la Bretoni√®re en Shabbies Amsterdam toonaangevend in schoenen- en tassenland. Beide merken vallen onder dezelfde eigenaren, maar zijn toch uniek in hun look & feel. De luxe lederen producten zijn handgemaakt in Europa, vervaardigd met verfijnd meesterschap en bovenal “een verlengstuk van jouw persoonlijkheid”, aldus de inconische topmerken zelf.

Fred de la Bretonière: for every sole a soul

Fred de la Bretoni√®re is eind jaren zestig opgericht met het idee om de vrouw nog mooier te maken dan dat ze al is. Het merk is begonnen met het produceren van luxe en modieuze schoenen en tassen en is daar tot op heden niet meer mee gestopt. En gelukkig maar! Tot op de dag van vandaag draagt de Nederlandse vrouw graag een prachtige lederen tas of schoen van Fred de la Bretoni√®re. De vele collecties zijn door de jaren heen steeds ontworpen naar de laatste modetrends, maar hebben ook een terugkerende karakteristieke touch gekregen, waardoor de producten direct herkenbaar zijn als een authentieke Fred de la Bretoniere accessoire. Elegantie, duurzaamheid, luxe en robuustheid zijn eigenschappen die je in elke ‚ÄėFred‚Äô terugziet; van tas, tot schoen met matchende portemonnee!

fred-de-la-bretoniere-tassen-schoenen‚ÄúMijn schoenen en tassen zijn ontworpen om je beter te voelen. Bij elke stap die je zet, worden mijn producten een deel van jezelf. Mijn ontwerpen onderstrepen jouw persoonlijkheid net als een spijkerbroek die naarmate hij meer is gedragen, steeds dierbaarder wordt.‚ÄĚ – Fred de la Bretoni√®re

Meet Shabbies Amsterdam: Het stoere zusje van Fred de la Bretoniere

Naast Fred de la Bretonière is er een tweede merk opgericht, namelijk Shabbies Amsterdam. Dit merk is, net als Fred de la Bretonière, uitgegroeid tot één van de topmerken van Nederland. Shabbies Amsterdam is het stoerdere zusje, maar met net zo veel klasse en authenticiteit. De collecties bestaan uit trendy tassen, schoenen, portemonnees en accessoires voor de fashionable vrouw en zijn stuk voor stuk met de hand gemaakt in Spanje.

Mix & Match

Alle schoenen en accessoires zijn gemaakt van natuurlijke materialen en hebben altijd een herkenbare kleur, die steeds terugkeert in een nieuwe collectie. Heb jij je favoriete tas gevonden in een bepaalde kleur? Deze vind je ook terug in onze schoenencollectie! Zo kunnen alle accessoires perfect gecombineerd worden met elkaar.

Fred x Yara Michels

Yes! Daar zijn ze weer; de stylish schoenencollectie van Fred de la Bretonière in samenwerking met influencer Yara Michels! Net als vorig jaar heeft deze fashionblogger en social media queen een unieke lijn binnen de zomercollectie van Fred mogen ontwerpen. Dit jaar spelen de iconische stijlen denim en leopard de hoofdrol binnen de limited collection. Sowieso zijn deze twee trends een absolute musthave deze zomer en geven ze je daarnaast ook nog eens een nonchalante en rebelse look. Met deze trendy capsule collectie willen Fred en Yara laten zien dat mode ook gerust uitgesproken kan zijn op een klassieke manier.

fred-de-la-bretoniere-yara-michels-collab-Espadrille-Sandal-Pony

De luipaardenprint heeft voor Yara een speciale betekenis. Zo ziet zij, als jonge vrouw, de wereld als een urban jungle; een plek waarin je zelf kansen cre√ęert en waarin je met vallen en opstaan zelf bepaalt wie je bent. Het ultieme jungle gevoel zit natuurlijk verwerkt in deze print en past helemaal bij Yara zelf en de laatste modetrends.

Erg leuk dus, die nieuwe capsule collectie van Fred de la Bretonière in samenwerking met Yara Michels! En meer dan de moeite waard om deze prachtige eyecatchers in jouw persoonlijke garderobe op te nemen!

De Fred X Yara collectie is vanaf nu verkrijgbaar bij The Little Green Bag.

 

WIN: jouw favoriete Shabbies Amsterdam item!

Ben jij net zo enthousiast als wij? Jij maakt nu kans op je favoriete Shabbies Amsterdam item met onze winactie! Hoe doe je mee?

  1. Like onze social kanalen Facebook en Instagram. Hier vind je de volledige winactie terug.
  2. Like Shabbies Amsterdam op Facebook en Instagram.
  3. Vertel ons in een comment onder de Instagram of Facebook post welk trendy item jij graag wilt winnen. Je kunt kiezen uit de volledige collectie!
  4. Duimen maar!

Je kunt uitsluitend deelnemen via onze social media kanalen. Deelnemen kan vanaf vrijdag 13 april 2018 tot en met donderdag 19 april 2018. Veel succes en wellicht loop jij binnenkort rond met jouw favoriete tas of schoen van Shabbies Amsterdam!
Share this: