XD Design: Anti-diefstal rugzakken in een trendy design

XD Design is een Nederlands designmerk dat al ruim dertig jaar maar één missie heeft, namelijk het beschermen van jouw spullen. Hoe? Door het ontwerpen en produceren van anti-diefstal tassen!

Veiligheid staat voorop!

XD Design is continu bezig met het ontwikkelen van duurzame en voornamelijk veilige, functionele en betaalbare rugzakken voor zowel mannen als vrouwen. Veilig? Ja, want tot op de dag van vandaag is diefstal een groot probleem over de hele wereld. De gemiddelde kleptomaan wordt steeds sneller en handiger, maar daar probeert XD Design een stokje voor te steken. Safety first! Dankzij de geavanceerde technieken en materialen die het merk gebruikt, wordt het onmogelijk om jou nog te beroven tijdens jouw reis. XD Design wil dat jij ‘meer leeft en minder zorgen maakt’.

xd-design-bobby-compact-backpack-green

Hello Bobby!

Het designmerk heeft meerdere anti-diefstal rugzakken ontworpen. De vier modellen hebben allen een sportieve, zakelijke uitstraling en vormen samen de Bobby-collectie. De tassen van XD Design hebben geen zichtbare openingen en zijn gemaakt van snijvast en waterafstotend materiaal. Het snijvasten materiaal bestaat uit vijf verschillende lagen, waardoor diefstal vrijwel onmogelijk wordt gemaakt. Middels een ritssluiting aan de achterzijde van de tas kan het hoofdvak worden geopend. De ritssluiting is niet direct zichtbaar en omdat de sluiting aan de achterzijde zit, maakt de dief geen schijn van kans om jouw spullen mee te nemen.

Het hoofdvak biedt meerdere opbergmogelijkheden, zodat je jouw benodigdheden altijd geordend en gemakkelijk meeneemt. Zo beschikken alle modellen over een opbergvak voor een smartphone, laptop én tablet. De Bobby Backpacks kunnen allen op een koffer worden gevestigd, dankzij het luggage label aan de achterzijde en zijn geïntegreerd met een USB-oplaadpoort! Daarnaast zijn de tassen zo ontworpen, dat het draagcomfort optimaal is. Doordat het gewicht van de inhoud niet naar voren, maar juist naar onder is verplaatst, kun je meer gewicht op je rug dragen. Ideaal dus voor langere afstanden!

De Bobby-collectie bestaat uit de volgende vier modellen
Bobby Original Anti Theft Backpack
Bobby Compact Anti Theft Backpack
Bobby XL Anti Theft Backpack
Bobby Bizz Anti Theft Backpack

De XD Desgin Bobby rugzakken zijn perfect om te gebruiken voor diverse gelegenheden. De Bobby Bizz is een zakelijke rugzak en laptoptas in één; een functionele tas voor zakelijk gebruik. De Bobby XL is een ideale rugzak om mee te reizen en de Bobby Original en Compact zijn fijne tassen voor dagelijks gebruik. Extra leuk: de tassen zijn verkrijgbaar in originele, trendy kleuren! Daardoor vind je er altijd één die past bij jouw look.

xd-design-bobby-backpack-organize-light-blue

Niets liever dan een beter milieu

Duurzaamheid en XD Design vormen de perfecte combi. Het merk houdt zich bezig met het klimaat, omdat ze het belangrijk vinden dat de mooie natuur kan blijven bestaan. Dit uit zich in alle aspecten van het vak; van het produceren van een product tot aan de verpakking waarin de tassen worden verzonden. ‘Duurzaam ontwerpen zit in ons DNA’, aldus XD Design.

De Bobby Backpacks zijn nu online verkrijgbaar bij The Little Green Bag. Welke is jouw favoriet? Bekijk snel de complete XD Design collectie.

xd-design-backpack-compact-bobby-anti-theft
Share this: