Laauw’s FRESH Bag: tijdloos, betaalbaar en multifunctioneel

laauw-fresh-bag-festival-bag
In samenwerking met online lifestylemagazines MAN MAN en FEM FEM creëerde Laauw de ultieme tas voor deze zomer. De F.R.E.S.H Bag is tijdloos, betaalbaar, uniseks en multifunctioneel. De naam van deze tas is een knipoog naar het warme weer in de zomer en elke letter staat voor een kwaliteit die de tas bevat: Fashionable, Responsible, Evolving, Summer- and water proof en High Quality.

Fashionable

De F.R.E.S.H. Bag blinkt als zomer- en festival tas uit dankzij het bijzondere ontwerp. Door de canvas hoofdafwerking en lederen bodemafwerking, gecombineerd met het minimale en tijdloze ontwerp, ontstaat er een ontwerp dat geschikt is voor jouw complete zomer! Of je nu gaat picknicken, een festival bezoekt of lekker gaat shoppen; deze tas wordt deze zomer jouw BFF!

Responsible

Het canvas en leer dat in deze tas wordt gebruikt, wordt eerlijk verhandeld. Bovendien heeft deze tas een tijdloos ontwerp en een duurzame afwerking, waardoor je er jaren plezier van hebt. De combinatie van deze aspecten zorgt ervoor dat de tas een sociaal en ecologisch verantwoorde keuze is.

Evolving

Er zijn maar liefst VIER verschillende manieren om deze tas te dragen. Schuif de hendels eenvoudig door de daarvoor gemaakte gaten. Zo verander je de tas in een handomdraai in een rugzak, een tote bag, een crossbody bag of een schoudertas. Waar je ook naartoe gaat; je past de tas eenvoudig aan voor elke gelegenheid.

Summer- & water proof

Het uiterlijk van de FRESH Bag en de afwerking ervan, zorgen ervoor dat deze tas klaar is voor de zomer. Of je nu gaat duiken bij een meer, naar een zonnig festival gaat of gewoon gaat picknicken in het park; het canvas materiaal (geïmpregneerd met wax), zorgt er samen met de leren bodem voor dat water, en vuil geen kans maken.

High quality

De high-end materialen (gewaxed canvas met een lederen afwerking) en de mooi afgewerkte details, zorgen ervoor dat deze tassen voldoen aan de hoge kwaliteitsnorm die je van Laauw gewend bent.

Bestel nu alvast je F.R.E.S.H. Bag bij The Little Green Bag. Meer zien van Laauw? Bekijk dan snel de complete Laauw-collectie.

 
Share this: