Back To School: Win jouw schoolspullen voor volgend schooljaar!

win-schoolspullen
Het duurt nog een paar weken, maar het nieuwe schooljaar staat al bijna voor de deur! Wil jij dit jaar cool to school wanneer je back to school gaat? Daar helpen wij je graag mee! Je maakt bij The Little Green Bag namelijk kans om jouw top 3 aan favoriete schoolartikelen te winnen. Je kunt drie verschillende artikelen uitkiezen op onze Back To School pagina. Kies bijvoorbeeld een mooie schooltas, een etui en een agenda! Heb je jouw verlanglijstje compleet? Benoem deze drie items dan in de comments bij het Facebook bericht. Extra kans maken? Mail deze drie artikelen dan naar win@thelittlegreenbag.nl. Je kunt hiervoor ook onze wishlist-tool gebruiken (ook handig voor verjaardagen en feestdagen!).

Bekendmaking
Op maandag 13 augustus maken we de winnaar bekend op onze Facebookpagina. De winnaar krijgt ook persoonlijk bericht.

Let op!
Je kunt uitsluitend kiezen uit de producten van onze Back To School pagina. Op deze winactie zijn onze spelvoorwaarden van toepassing. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.
Share this: